ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Forumul Economic Mondial (WEF) de la Davos, care va avea săptămâna viitoare a 53-a ediție a reuniunii sale anuale, a anunțat marți o participare record a liderilor politici și reprezentanților mediului de afaceri, care vor aborda teme precum încetinirea economică globală sau provocările de mediu, dar și războiul din Ucraina, într-un context de crize multiple și mutații geopolitice, consemnează marți agențiile Reuters și EFE, citate de Agerpres.

''Suntem blocați într-un mod de gândire de criză. Davos ar trebui să ajute la schimbarea acestui mod de gândire”, a afirmat Klaus Schwab.
 
Conform sursei citate, renumita stațiune elvețiană de ski va găzdui și cea mai substanțială participare a reprezentanților mediului de afaceri consemnată până în prezent la acest forum, în total circa 1.500, dintre care aproximativ 600 de directori executivi.
 
Forumul Economic Mondial - WEF este promotorul principal al noțiunii de „Mare Resetare” a lumii, care implică trecerea omenirii la stadiul de sclavă a unei elite oculte prin intermediul dictaturii biometrice, a identitații digitale, internetului obiectelor și inteligenței artificiale.
 
De-a lungul anilor, s-a asociat cu cele mai influente persoane din mediul de afaceri, alături de bancheri centrali, șefi guvernamentali și organizații internaționale, pentru a facilita viziunea lor de sus în jos asupra tiraniei tehnocratice, sau ceea ce ei numesc "capitalismul părților interesate". WEF urmărește să facă în mod deliberat să dea înapoi progresul uman, inovația și înflorirea personală, sub pretextul salvării planetei de o așa-zisă urgență climatică.
 
Lista participanților este o listă masivă a unora dintre cele mai influente și diabolice forțe din lumea corporatistă, guvernamentală și "non-profit". Din partea Statelor Unite, aceasta include persoane precum directorul FBI, Chris Wray, directorii executivi ai Amazon, BlackRock și Pfizer, oficiali de top de la Fundația Gates și din rețeaua Soros, precum și editorul cotidianului The New York Times, informează LifeSiteNews.
 
Publicația conservatoare canadiană preia de la site-ul de media alternativă Dossier și oferă integral în format PDF LISTA TUTUROR PARTICIPANȚILOR - VEDEȚI AICI.
 
Din România apare pe lista Bogdan Aiurescu, „ministrul-trabucel” al Afacerilor Externe, după cum l-a poreclit maestrul Ion Cristoiu. Adina Vălean participă și ea ca comisară europeană. Iar Maia Sandu ca președintă de Chișinău.