ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Săptămâna aceasta, 17 republicani din Senat s-au alăturat democraților pentru a aproba trimiterea către Ucraina a încă 60 de miliarde de dolari.
 
Doisprezece dintre acești republicani au sugerat anterior că nu vor ajuta să trimită Ucrainei alți bani din banii contribuabililor americani până când granița Statelor Unite nu va fi securizată împotriva imigrației ilegale, scrie Breitbart.

Lista senatorilor republicani care au aprobat ajutorul de 60 de miliarde de dolari pentru Ucraina:
 
- Shelley Moore Capito
 
- Bill Cassidy
 
- Susan Collins
 
- John Cornyn
 
- Joni Ernst Chuck Grassley
 
- John Kennedy
 
- Mitch McConnell 
 
- Jerry Moran
 
- Lisa Murkowski
 
- Mitt Romney
 
- Mike Rounds
 
- Dan Sullivan
 
- John Thune
 
- Thom Tillis
 
- Roger Wicker
 
- Todd Young  

Banii, dacă vor fi aprobați de Cameră, vor finanța, printre altele, arme și pregătire militară pentru Ucraina în războiul cu Rusia.

Doisprezece dintre republicanii care au votat pentru finanțarea pentru Ucraina, alături de cele 14,1 miliarde de dolari pentru Israel în războiul său cu Hamas, au sugerat anterior presei că nu vor susține mai multe fonduri pentru Ucraina până când propria frontieră sudică a Americii nu va fi securizată.