ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Doctorul Adrian Cacovean se află în dialog live cu Pompiliu Diplan la emisiunea Starea de Libertate, retransmisă de Nașul TV, unde vorbește despre nebunia sanitară instaurată de pandemie, de la testele RT-PCR și până la obligativitatea vaccinării cu produse insuficient testate, cu efecte adverse cauzate de inocularea ARN mesager. 

„In seara aceasta la orele 18:00 emisiunea Starea De Libertate găzduită de Pompiliu Diplan voi evolua la Nasul Tv, dar și pe pagina Facebook Să Vorbim Despre Tine”, a anunțat dr. Adrian Cacovean pe contul personal de social media.

„Emisiunea #StareaDeLibertate are ca invitat special în această seară un om de mare caracter, ce spune lucrurilor pe nume argumentat și fără teamă, onorându-și jurământul atât profesional cât și în viața de toate zilele, dl Dr Cacovean Adrian. 
Vom afla despre lucruri și cazuri foarte interesante...; dar mai bine haidem să ne lămurim ımpreună.
Vizionare cu folos!”, a scris și Constantin-Florin Ilie din Galați, care a organizat o sesiune video de popularizare a emisiunii.
 
Vă invităm și noi să o urmăriți în direct accesând fereastra video de mai jos: