ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mai sus aveți circul transmisiei în direct a „procesului” de impeachment intentat de democrați lui Donald Trump după regizarea capcanei de la Capitoliu.

UPDATE 2: Democrații l-au „lucrat” pe Trump ca la manualul micului kominternist: i-au făcut un montaj video prin care i-au falsifcat întru totul spusele. Fake-news-ul s-a derulat senin chiar în Senatul SUA! Astfel, când i-au prezentat discursul lui Trump din 6 ianuarie i-au tăiat pasajul în care spunea că demonstrația trebuie să se desfășoare pașnic și au lipit fragmente care dadeau un înțeles agresiv mesajului rostit înainte de marșul protestatarilor spre Capitoliu.

Democrații au redat un videoclip editat în mod înșelător al discursului fostului președinte Donald Trump din 6 ianuarie 2020, la începutul procesului de punere sub acuzare de marți, lăsând în afara apelului său pentru susținători citatul „să se facă auzite vocile voastre în mod pașnic și patriotic”. Videoclipul a fost editat pentru a face să pară că Trump ar fi îndemnat susținătorii să meargă și să ocupe violent clădirea Capitolului. Cu toate acestea, nicăieri în remarcile sale Trump nu a încurajat violența și chiar a cerut susținătorilor să-și facă „pașnic” auzit vocea, remarcă și Breitbart.

Avocatul lui Trump, Bruce Castor Jr., și-a început apărarea juridică a lui Trump prin condamnarea celor responsabili de violențele de la Capitol, argumenta că este neconstituțional ca Senatul să organizeze un proces pentru condamnarea unui fost președinte și sugerând că democrații îl acuză pe Trump de fapt pentru a-l împiedica să candideze în viitor.

Cu toate acestea Senatul SUA a votat până la urmă cu 56 la 44 că este constituțional să organizeze procesul fără precedent de punere sub acuzare al unui fost președinte, respectiv a lui Donald Trump, care a mai și fost deposedat ilegitim de victoria sa în alegeri. Lucrările vor continua zilele următoare, după ce democrații își vor întocmi „actul de acuzare”.

Cei șase republicani trădători care s-au alăturat democraților la vot pentru continuarea procesului au fost Susan Collins din Maine, Bill Cassidy din Louisiana, Lisa Murkowski din Alaska, Mitt Romney din Utah, Ben Sasse din Nebraska și Pat Toomey din Pennsylvania, transmite FoxNews

Articolul inițial: Pentru că acesta este fondul acuzațiilor la adresa lui Trump, instigarea la violențe care au provocat și decese în 6 ianuarie 2021, prezentăm mai jos o investigație-video în care un video-jurnalist american sugerează că lovitura de la Capitoliu, inclusiv împușcarea veteranei US Army, a fost un teatru destul de ieftin. Amintim că mai mulți polițiști care au participa la mascarada de la Capitoliu și-au pierdut viața prin sinucidere, conform autorităților, după evenimente. Filmul a fost șters de YouTube la o zi după postarea lui. UPDATE 1: Din păcate imediat după publicare, acest film ne-a fost și nouă șters chiar și de pe platforma alternativă, RUMBLE. Interesant... ÎL PUTEȚI VEDEA AICI.

Citiți și „Nu există conspirații”. Time recunoaște că la alegerile din SUA a existat o „conspirație ce trăgea sforile” pentru „salvarea Americii” „în secret” de „asaltul lui Trump asupra democrației”. Marile corporații s-au unit „în umbră” într-o „cabală” cu sindicaliștii de stânga

Totodată, publicăm un documentar recent apărut, care poartă amprenta unei munci de informații temeinice, unde se prezintă dovezile clare prin care a fost furat Donald Trump la alegerile prezidențiale pe care le-a câștigat pe 3 noiembrie 2020. Documentarul a fost publicat zilele acestea simultan pe mai multe platforme video, de pe unele fiind șters cu rapiditate. Specialiștii în intelligence americani pro-Trump au depistat urme clare ale implicării Chinei și Iranului dar și a unui nod electronic din Serbia, aflată sub cupola serviciilor speciale ale Rusiei, în folosul instalării alesului „Marii Resetări”, Joe Biden. Vă asigurăm că merită văzut.

 

Adevărul despre cum a fost furat Donald Trump la alegerile din SUA din 2020

 

Lovitura de la Capitoliu, o regie ieftină? Documentar Interzis pe YouTube