ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Continuă spectacolul penibil al „stimulării” populației la vaccinarea cu serurile experimentale Covid: dacă până acum „privilegiații” care-și puneau corpul la bătaie erau mituiți cu un bilet la teatru, o intrare la muzeu - poate chiar la o serbare școlară -, o tombolă cu frigidere și televizoare, campionatul de „cine dă mai mult” întru slujirea campaniei de vaccinare cu arcanul a fost surclasat de Loteria Română. Care, iată, a ales să nu mai aibă adresabilitate națională, ci mai degrabă una redusă la scara populației injectate.

În perioada 14 – 27 iunie, Loteria Română lansează campania „Te vaccinezi și câștigi”, la care vor putea participa doar jucătorii vaccinați împotriva covid, care achiziționează un bilet loto pentru oricare dintre jocurile Loto 6 din 49, Joker sau Loto 5 din 40. Câștigătorii vor fi recompensați cu 5 premii de 10.000 lei fiecare și un premiu în valoare de 50.000 de lei, se arată într-un comunicat al Loteriei Române, citat de Impact.ro

La fel ca în cazul tombolei de la centrul de vaccinare din Doicești - Dâmbovița, „candidații” știu ce ar putea să câștige, dar nu li se spune ce ar putea să piardă - starea de sănătate și chiar viața, dacă se lasă folosiți pe post de cobai în experimentul inoculării cu seruri aflate în faza III de studii clinice, care au cauzat până acum numeroase reacții adverse

Așteptăm cu interes ca întrebarea „ce conține vaccinul”, la care politicienii au răspuns prin toate fanteziile publicitare, mai puțin prin „ce scrie în prospect” - inclusiv celule de fetuși avortați -, să primească încă un răspuns la fel de metaforic: „un bilet de loterie”. Poate ultimul din viață!
 
Dar cât mai valorează o viață de om în zilele noastre? Până la urmă, viața-i o loterie, iar moartea, o „coincidență”!