Performanța incredibilă a lui Marian Drăgulescu. Gimnastul în vârstă de 38 de ani a reușit ceea ce puțini sportivi, unii chiar și cu 15-18 ani de ani mai tineri decât el, au fost în stare. S-a calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo, din 2020.

Echipa masculină de gimnastică a României a ratat calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo, după ce s-a clasat doar pe locul 24 la Mondialele de gimnastică artistică de la Stuttgart. Marian Drăgulescu a reușit calificarea în finala de la sărituri, dar și la JO 2020.

„La Mondialele de la Stuttgart, Marian a reușit doua sărituri foarte bune, 14.616 si 14.633 și, cu media 14.624, e pe 6 in finală. Eliminându-se sportivii calificați cu echipa, el se află acum pe loc eligibil pentru Jocuri, unul din cele 3 puse în joc. Bravooo Marian! Cel mai titrat gimnast român din toate timpurile, Marian Drăgulescu va participa la Tokyo la a 5-a lui ediție Jocuri", a scris Alina Alexoi pe Facebook.

Drăgulescu, cel mai medaliat gimnast român din istorie, are nu mai puțin de 31 de trofee obținute la competițiile internaționale majore.

Triplu medaliat la Jocurile Olimpice, Drăgulescu are nu mai puțin de opt medalii de aur la Campionatele Mondiale și zece titluri europene.

Această calificare îi va aduce lui Marian Drăgulescu a cincea prezență la Jocurile Olimpice, după cele de la Sydney, Atena, Beijing și Rio. Ediția de la Atena, din 2004, i-a adus cele trei medalii olimpice pe care le deține: două de bronz, la sărituri și cu echipa, și una de argint, la sol.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews