ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mama lui Eduard Valentin Gherebe, fostul hocheist de Națională decedat după vaccinarea cu Pfizer, acuză Parchetul că a înmormântat (și) ancheta în cazul morții suspecte a fondatorului Anonymus, la doar 43 de ani.

Doina Gherebe evocă situația pe contul să de socializare:

„Iubirile mele! Din păcate fiul meu GHEREBE EDUARD VALENTIN a plecat de nouă luni într-o lume mai bună ucis cu vaccinul Pfizer de sistemul medical si actualul ministru RAFILA, de Gheorghiță, medicul Mahler și cei ce se aflau la conducerea Ministerului Sănătății.

Și-au îndeplinit misiunea prin înșelătorie, cruzime umană, minciună, influență, abuz de funcție, îndemnând și înfricoșând tineretul cu bună știință psihologică cunoscând efectele ce urmau să vină în lanț și care i-au dărâmat însângerați pe tinerii și copiii noștri oriunde se aflau.

Da, au trecut nouă luni de strigăt disperat al durerii de mamă, și am rămas cu întrebări fără vreun răspuns din partea cuiva. Nici procurorul MARIN de la IGP, Departamentul Criminalistic sector 1, nu m-a contactat vreodată. Doar a sigilat apartamentul în lipsa mea, considerând moartea suspectă ,dar nu a ridicat telefonul si laptopul ce i-ar fi putut da vreun indiciu suspect.

Apartamentul a fost jefuit în timp ce ma ocupam de înmormântarea fiului meu, cu sigiliu cu tot.

De curând l-am contactat eu personal iar raspunsul domniei sale la întrebarea mea desprte situația anchetei a fost halucinant. Scurt și cuprinzător. Citez: „NU-MI AMINTESC CAZUL”.

Mi s-a tăiat respirația pe moment știind cum l-au găsit pe baiatul meu într-o baltă de sânge din cauza vaccinului care i-a provocat tromboză și cu repeziciune i-a izbucnit sângele din urechi, nas și gură încât nu a avut răgaz de a cere ajutor nimănui. Un caz ce nu poate fi ușor de uitat, atât de repede... Sau l-au încadrat la „SINDROMUL” MOARȚII SUBITE, inventat peste noapte de Rafila.

Lipsa de respect, empatie, interes, neștiința, nepăsarea față de familie și cel plecat prea devreme, îi conturează profilul de incompetență in domeniul criminalistic ce-l profesează cu dezinteres.

Nu-mi rămâne decât să mă resemnez in fața AUTORITĂȚILOR de STAT ce nu mai prezintă încredere pentru cetățeanul simplu.

Ne naștem, trăim și murim cum vor neomarxistii cu chipuri odioase de azi. Trist și revoltător!

Îi voi blestema cu ochii in lacrimi și inima sfâșiată în fiecare zi a vieții mele până voi pleca la el și voi simti bucuria revederii.

Te voi iubi veșnic cu inima frântă băiatul meu bun.

Azi nu mai are cine să-mi ducă grija așa cum o făceai în fiecare zi...”, își încheie postarea mama cu inima sfâșiată de durere.