ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Cu o aparență de bunicuț blând, ironizat adesea pentru momentele sale de pierdere a memoriei, președintele septuagenar al Statelor Unite își umple de zoaie colaboratorii.

Un articol din Politico – care, potrivit autoarei, se dorea „amuzant” - dezvăluie faptul că Biden obișnuiește să înjure ca la ușa cortului în timpul ședințelor.

Președintele septuagenar al Statelor Unite, care se declară catolic încearcă să fie cât mai reținut în public (deși în câteva rânduri a scăpat hățurile), în spatele ușilor închise este atât de slobob la gură că ar face deliciul oricărei găști de cartier.

Membri din echipa sa, care au stat de vorba cu ziariștii de la Politico,  spun că crizele de nervi prezidențiale sunt amuzante, atâta vreme cât nu ești tu ținta furiei prezidențiale.

„Când îl apucă, chiar îl apucă”, spune un oficial de la Casa Albă.

În ședințele cu consilierii, printre vulgaritățile proferate de Biden se numără (fără a se limita la ele) „Fuck Them”, „What the fuck are we doing?”, „Why the fuck isn't this happening?”, „bullshit”, „dammit” sau doar „fuck”, potrivit mărturisirilor unora dintre participanții la ședințe.

Când nu este mulțumit de un răspuns pe care i-l dă un consilier, bunicuțul de la Casa Albă i-o trântește grosolan: „don't bullshit a bullshitter”.

Mârlăniile prezidențiale nu le ocolesc nici pe femei, însă, pentru a fi cinstiți, trebuie să menționăm că, după aceea, Biden „își cere întotdeauna scuze”.

Politico notează că Joe Biden nu este primul Democrat slobod la gură care a ajuns la Casa Albă. Și Lyndon B. Johnson avea o înclinație spre înjurat, când îl apuca vreo criză de nervi.

Nici vicepreședinta Kamala Harris (despre care mulți spun că este adevărata conducătoare a țării) nu este vreo călugăriță.

Ea însăși a recunoscut cu prilejul unui interviu că înjurătura ei favorită este „mother fuckerrr” (cu „r”-ul prelungit și accentuat).
 

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews