PMP Cluj a depus plângere la Poliție pentru distrugere după ce cortul de campanie pentru referendum al filialei amplasat pe Bulevardul Eroilor din Cluj-Napoca a fost vandalizat, transmiteMediafax.

Potrivit unei postări pe Facebook a președintelui PMP Cluj, senatorul Cristian Lungu, pereții cortului au fost tăiați cu lama pe partea stângă, iar peretele de pe partea dreaptă a fost distrus în totalitate.

”Cortul de campanie al PMP Cluj, care afișează mesaje de susținere a referendumului pentru familie, a fost vandalizat. Pereții cortului au fost tăiați cu lama pe partea stângă, iar peretele de pe partea dreaptă a fost distrus în totalitate. Joi am depus la IPJ Cluj - Secția 1 Poliție o plângere penală pentru distrugere”, a arătat Lungu.

 2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.