PMP Cluj a depus plângere la Poliție pentru distrugere după ce cortul de campanie pentru referendum al filialei amplasat pe Bulevardul Eroilor din Cluj-Napoca a fost vandalizat, transmiteMediafax.

Potrivit unei postări pe Facebook a președintelui PMP Cluj, senatorul Cristian Lungu, pereții cortului au fost tăiați cu lama pe partea stângă, iar peretele de pe partea dreaptă a fost distrus în totalitate.

”Cortul de campanie al PMP Cluj, care afișează mesaje de susținere a referendumului pentru familie, a fost vandalizat. Pereții cortului au fost tăiați cu lama pe partea stângă, iar peretele de pe partea dreaptă a fost distrus în totalitate. Joi am depus la IPJ Cluj - Secția 1 Poliție o plângere penală pentru distrugere”, a arătat Lungu.

 


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews