ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O demonstrație împotriva migrației ilegale a avut loc sâmbătă la Dover, oraș din sud-estul Marii Britanii, informează dpa, citată de Agerpres.

Aproximativ 100 de manifestanți au cântat cântece patriotice și au purtat măști pe care era imprimat Union Jack, drapelul Regatului Unit. De asemenea, ei au mărșăluit mai bine de o oră pe o autostradă circulată.

Pe fondul prezenței numeroase a forțelor de ordine, manifestanții au avut ciocniri cu polițiștii, care au arestat cel puțin nouă persoane.

Tot mai mulți migranți au încercat în ultima vreme să traverseze ilegal Canalul Mânecii, pornind de la Calais, în Franța, către Dover, în Regatul Unit. Peste 400 de oameni au încercat să străbată strâmtoarea miercuri, acesta fiind cel mai mare număr zilnic înregistrat vreodată, până în prezent.