ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Simona Halep a câștigat luni turneul WTA de la Roma, după ce adversara sa a abandonat în setul al doilea, când scorul era 6-0 2-1 pentru Simona, potrivit Observator și Basilica. Victoria vine după un turneu foarte bun în Italia, cu un singur set pierdut de Simona.

„Bună, tuturor! Am avut o săptămână grozavă aici, la Roma, și sunt realmente fericită că am acest trofeu acasă. Știu că nu puteți fi cu mine aici din cauza condițiilor, dar vă mulțumesc pentru că mă susțineți și vă trimit un mare sărut”, a transmis jucătoarea de tenis română într-o filmare din capitala Italiei.

Într-un interviu acordat Agenției de Știri Basilica în iulie 2019, când a primit cea mai înaltă distincție pentru mireni a Patriarhiei Române, Simona Halep declara că pune preț pe credință și performanță, fiind mândră să își mărturisească public atașamentul față de creștinism și valorile familiei prin aceea că se închină și mulțumește lui Dumnezeu după fiecare competiție câștigată, bazându-se emoțional și pe sprijinul părinților. 

„Niciodată nu m-am ferit să mărturisesc credința în public. (...) Maica Domnului e mereu în gândul meu. (...) Ca să poți realiza lucruri mărețe în această viață ai nevoie de sprijinul total al părinților. (...) Disciplina este cea mai importantă latură a performanței. Perseverența este necesară pentru a putea merge înainte după fiecare eșec. (...) Sportul e bun pentru sănătate și pentru relaxare mintală. Toți avem nevoie de energie pozitivă, iar sportul ajută foarte mult!”, mărturisea jucătoarea de tenis în 2019 pentru agenția de știri a Patriarhiei Române.