ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un greu al interlopilor din Brăila a murit.  Acesta a murit la numai câteva zile de rivalul său. Titel Crăcănatu avea deja peste 70 de ani și a suferit un infarct într-un maxi -taci., conform Obiectiv Vocea Brăilei, citate de ȘtiripeSurse.

Numele său este Dumitru Oprea, zis și Titel Crăcănatu. Din informațiile apărute în presă, în perioada anilor ’90 și începutul anilor 2000, ar fi fost unul dintre cei mai importanți lideri ai lumii interlope din Brăila. Cu toate acestea, de curând, el se mutase în Constanța, unde petrecea majoritatea timpului. Moartea lui Titel Crăcănatu survine la scurt timp după decesul marelui său rival de pe vremuri, Dumitrel Buricea, liderul interlopilor din Brăilița, mai scrie sursa citată.
 
Potrivit informațiilor publicate de SpyNews, Dumitru Oprea se afla, de fapt, în mașina personală, în drum spre Brăila, moment în care ar fi suferit un stop cardiorespirator, iar mai apoi s-a stins din viață. Titel Crăcănatu a fost o legendă în lumea interlopilor brăileni, mai ales atunci când vine vorba despre altercațiile extrem de sângeroase dintre clanurile interlope.