O fetiță de doar trei ani din Irlanda a scapat de tentativa de răpire după ce și-a dat seama că se află într-un „pericol mai ciudat” și a fugit din furgoneta celui care o răpise.  Acum, familia micuței Poppy face apel la găsirea „monstrului responsabil” pentru atacarea și tentativa de răpire a fetiței, dintr-o parcare din Antrim, Irlanda de Nord.

Conform presei irlandeze, Poppy-Leigh Gilmore a reușit să scape din ghearele răpitorului după ce și-a dat seama că se află într-un „pericol mai ciudat”, mama  și a fugit din duba bărbatului care a dorea să o răpească

Poppy era alături de mama, tatăl și fratele său de doar un an într-o piață de vechituri. La un moment dat, un bărbat a început să o lovească în spate cu pumnii, după care a tras-o de mână. Răpitorul ar fi târat-o pe micuța care începuse să plângă, mai departe, într-o parcare unde se afla duba sa.

Versiunea mamei

Sarah-Jane Gilmore, mama fetiței, spune că se depărtase doar câțiva metri pentru a vorbi cu soțul. Când s-a întors, micuța dispăruse. Ea a declarat pentru Belfast Live: „Totul s-a întâmplat într-o fracțiune de secundă. Oamenii care l-au văzut au crezut că fetița e cu tatăl ei și că plânge din cauza unei jucării căzute”. 

Când a realizat dispariția lui Poppy, a alergat imediat să o caute împreună cu tatăl și alte persoane.

Poppy-Leigh a fost, găsită, la scurt timp, în ​​parcare, plângând.  „Când am venit la ea plângea. Am fost ușurată când am găsit-o, dar când mi-a spus că un bărbat a luat-o m-am simțit terifiată. Fetița mea nu plecase, fusese răpită: a țipat și s-a luptat împotriva străinului care a dus-o în parcare pentru a o băga într-o mașină, dar Poppy-Leigh a învățat să recunoască instinctiv pericolul, știa că se întâmplă ceva urât și că trebuia să ajungă la siguranță”,a  povestit mama.

„Își cerea scurze spunând că îi pare rău că a fost nepoliticoasă cu bărbatul și că l-a lovit. I-am spus că a făcut ceea ce trebuia și că nu trebuie să se îndoiască niciodată de ea”


Fetița are acum o mică durere la mână și este traumatizată.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews