ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


ActiveNews a deschis porțile publicistice vocilor celor mai puțini auziți în Cetate dar de care considerăm că toți cititorii noștri au nevoie acum, mai mult decât oricând. Profesioniști din toate domeniile vor avea aici o rubrică permanentă în care își vor putea spune cuvântul complet liber și needitat: Cuvântul Medicului, Cuvântul Profesorului, Cuvântul Sociologului, Cuvântul Academicianului, Cuvântul Ierarhului, Cuvântul Militarului, Cuvântul Cetățeanului ș.a..  Astăzi, dr. Răsvan Cristian Stoica, fost medic internist la Spitalul din Hârlău, recent pensionat, despre cel mai fierbinte subiect al zilei: închiderea piețelor.  Decizie a guvernului liberal care a încins spiritele, afectând producătorii agricoli și favorizând supermarket-urile.

"La piață, în spațiul pentru legume si fructe, au scos nătăraii geamurile cele mari.
Înăuntru e mai rău ca afară, e frig și curent.
Femeile care vând la tarabe pot să facă în orice moment o pareză de nerv facial a frigore, să rămână cu gura strâmbă si cu un ochi care nu se inchide.
 
Țara asta e condusă, de 30 de ani, de niște imbecili.
Când te cobori in România profundă, dai de pleava conducătoare de la periferie, fie că e vorba de o piață agro, de o primărie sau de un spital orășenesc.
Evident, sunt și excepții.
Eu scriu numai din ce trăiesc și văd nemijlocit.
E domnia bunului plac, viața și demnitatea oamenilor nu mai fac doi bani.
Roșii, albaștri, verzi sau portocalii, toți sunt o apă și-un pământ.

A te duce la vot in condițiile astea, e ca și cum ai legaliza prostituția.

În imagine (stânga), piata din Targu Neamț, după ce au dat geamurile jos să iasă covidu. Noroc cu ăia care vând ciorapi, căciuli, chiloți și clame pentru dame, că le mai țin adăpost femeilor din hală.
Eu n-am putut să stau mai mult de un minut acolo."