ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Lance Kerwin, actorul cunoscut pentru rolul său din miniseria TV „Salem’s Lot” și alte seriale notabile din anii ’70, s-a stins din viață, la 62 de ani. Agentul actorului a declarat pentru CNN că Lance Kerwin a fost găsit inconștient. El avea 62 de ani. Nu au fost furnizate informații despre cauza morții sale, potrivit RTV.

Fiica actorului a făcut primele declarații despre moartea părintelui său: „Îmi cer scuze celor cărora nu am putut să le spunem personal că Lance Kerwin a murit. Apreciem toate cuvintele, mesajele, amintirile și rugăciunile care au fost împărtășite. În viitorul apropiat vom da informații despre ceremoniile care vor avea loc. Vă iubim pe fiecare dintre voi”, a transmis fiica lui Lance Kerwin, Savanah. 

Artistul este cel mai bine cunoscut pentru rolul său  în proiecte precum miniseria Salem's Lot din 1979, precum și serialul NBC din 1977-1978 James la 15 ani, care mai târziu a fost intitulat James la 16 ani, scrie dailymail.

Kerwin a fost un copil actor care a început să apară la televiziune în 1974, cu roluri în emisiuni precum Urgență!, Little House on the Prairie și Gunsmoke. De asemenea, a câștigat aplauze pentru interpretarea lui Billy Carpenter în filmul de televiziune The Boy Who Drank Too Much din 1980.