ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pe data de joi, 15 noiembrie a.c., se va lansa o inițiativă de coagulare a forțelor de Dreapta, de extracție creștin-democrată/conservatoare din România. Proiectul politic demarează prin colaborarea a 5 partide politice și grupuri de inițiativă: Uniunea Creștin Democrată din România, Partidul M10, Forța Moldova, Alianța Conservatoare și  Alternativa Dreaptă.

Prin manifestul lansat, platforma se poziționează în opoziție față de „guvernarea coruptă de tip feudal-fanariot, acum în versiunea Partidul Stat Dragnea”. Totodată sunt respinse „extremismele ideologice, atât de tip mai vechi, cât și cele de extracție progresistă, cum ar fi corectitudinea politică care caută să limiteze libertatea de exprimare.”, se arată în comunicatul primit pe adresa redacției ActiveNews.

Sunt asumate programatic valorile familiei, ale persoanei, „conservarea valorilor umane, care au înflorit în civilizația europeană creștină, dar care și-au demonstrat viabilitatea și succesul în plan universal oriunde au fost îmbrățișate și promovate”.

Pe termen scurt cele 5 entități inițiatoare își doresc să participe printr-o listă comună de candidați la alegerile europarlamentare din primăvara lui 2019. Pe termen mediu își doresc să conlucreze în vederea promovării intereselor electoratului conservator într-un proiect politic nou care să acceadă în Parlamentul României în anul 2020 și care să-și asume preluarea guvernării țării începând cu anul 2024.