ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Israelul înregistrează un nou val de infecții cu COVID, în ciuda numărului mare de vaccinări. Un elev israelian vaccinat a luat Covid de la o rudă vaccinată și apoi a infectat 83 de elevi de la liceu, potrivit Gateway Pundit.

Autoritățile sanitare din Tel Aviv sunt îngrijorate pe fondul apariției unui focar de coronavirus la un liceu din Israel, unde s-au infectat 83 de elevi, din cauza unui elev vaccinat care a transmis virusul.

 
După cum relatează postul de televiziune Channel 12, cel puțin 83 de tineri au contractat virusul la o petrecere - toți de la același coleg de clasă. Principalul lucru îngrijorător în acest caz este lanțul de infecție care a dus la apariția focarului.

Potrivit Times of Israel, tânărul care a distribuit virusul la petrecere a fost vaccinat. Acesta, la rândul său, a fost infectat de la o rudă care fusese, de asemenea, vaccinată, iar acea rudă a fost infectată de la o persoană care fusese, de asemenea, vaccinată și care se afla recent la Londra. Nu este clar despre ce variantă de coronavirus este vorba.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews