ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Lara Logan, o prezentatoare la Fox Nation - un serviciu al Fox News de transmisiuni video pe bază de abonament - l-a comparat pe doctorul Anthony Fauci cu doctorul nazist Josef Mengele, renumit pentru experimentele hidoase pe care le-a făcut pe deținuții de la Auschwitz în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, câștigându-și porecla de „Îngerul Morții”, arată Daily Mail.

Logan lua parte luni la o discuție, în cadrul programului Fox News Primetime, despre răspunsul administrației Biden la noua variantă de SARS-CoV-2, când i-a făcut caracterizarea consilierului medical principal al președintelui astfel:
 
„Asta îmi spun oamenii, că, în ochii lor, el nu reprezintă știința. El îl reprezintă pe Josef Mengele, medicul nazist care a făcut experimente pe evrei în timpul celui de-al Doilea Război Mondial și în lagărele de concentrare”, a afirmat Logan.  
 
„Și mă refer la oameni din întreaga lume care spun acest lucru din cauza răspunsului la COVID, a efectelor pe care acesta le-a avut asupra țărilor de pretutindeni, asupra libertăților civile, a ratelor de sinucidere, a sărăciei - a distrus economiile - nivelul de suferință care a fost creat sub pretextul acestei boli se vede acum în lumina rece a zilei, adică a adevărului, iar oamenii realizează că nu există nicio justificare pentru ceea ce se face”. VIDEO:
 
Mengele s-a alăturat SS-ului lui Heinrich Himmler în 1938 și, după ce a servit pe Frontul de Est, a fost transferat la Auschwitz, în 1943. Inițial, a devenit cunoscut pentru că era unul dintre medicii care supravegheau „selecția” transporturilor de prizonieri care soseau, stabilind cine va fi gazat și cine va supraviețui, pentru a fi supus la muncă până la moarte. 
 
Cu toate acestea, a devenit mult mai cunoscut pentru experimentele macabre pe care le-a efectuat pe deținuții din lagăre, inclusiv pe copii și gemeni, în încercarea sa de a găsi o dovadă științifică a superiorității rasei ariene.