ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Europarlamentarul Laszlo Tokes a lansat  un atac la adresa premierului român, spunând că mai e puțin ”până la demiterea ”utecistului Victor Ponta”.

Tokes susține că la Bruxelles s-a discutat despre înfiinţarea unui tribunal pentru crimele comunismului, precizând în acest context că„acum suntem aproape de demiterea utecistului Victor Ponta şi tragerea la răspundere a lui Ion Iliescu”, informează Vocea Transilvaniei.

 Tokes a afirmat că în cei 25 de ani de la Revoluţie, cei care au luptat în acele zile pentru căderea comunismului s-au îndepărtat unii de alţii.

„În cursul celor 25 de ani de la Revoluţie şi până acum, ne-am îndepărtat unii de alţii, cei care am susţinut schimbul de regim din 1989. Prelegerea mea de astăzi (sâmbătă – n.r.)se numeşte «Fără compromisuri». Faptul că azi se împlinesc 25 de ani de la revoltele studenţeşti dă o importanţă aparte evenimentului. În urmă cu puţină vreme de la acel moment, la Timişoara s-a semnat Proclamaţia. Temerile noastre au fost întemeiate.Ion Iliescu stat ca o stavilă în faţa aplicării Proclamaţiei. Apoi, în Duminica Orbului, oamenii, două treimi mai exact din cei prezenţi la urne, au votat FSN. A urmat restaurarea puterii comuniste care ţine şi în zilele noastre”, a declarat Tokes.