ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Laura Codruța Kovesi a pierdut în instanță gradul profesional de procuror cu grad de Parchet General și a revenit la gradul de Parchet de pe lângă tribunal, transmite Antena3.

Astfel, Înalta Curte de Casație și Justiție, a admis, astăzi, 11 noiembrie, recursul CSM și a constatat că Laura Codruța Kovesi nu deține profesional de Parchet de pe lângă ÎCCJ.

"Admite recursul declarat de pârâtul Consiliul Superior al Magistraturii împotriva sentinței civile nr. 1248 din 09 aprilie 2019 a Curții de Apel București - Secția a VII-a contencios administrativ și fiscal. 

Casează sentința recurată și, în rejudecată. Respinge acțiunea formulată de reclamanta Kovesi Laura Codruța, în contradictoriu cu pârâtul Consiliul Superior al Magistraturii, ca neîntemeiată. Definitivă. Pronunțată în ședință publică, astăzi, 11 noiembrie 2021", precizează comunicatul.