ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Laura Codruța Kovesi este cercetată într-un nou dosar de Inspecția Judiciară.

La numai o zi de la revenirea din concediu, fostei șefe a DNA i s-a adus la cunoștintă că este anchetată în dosarul procurorului Mariana Alexandru, consiliera șefului DIICOT,anunță Antena3.

Aceasta a sesizat Inspecția după ce a aflat ca în 2014 i s-a întocmit dosar penal, dosar care a fost clasat la începutul acestei luni. 
 
Luna trecută, Inspecția Judiciară anunța că s-a autosesizat și a început o nouă cercetare disciplinară pe numele fostului procuror-șef al DNA după ce a fost emis de către Direcție, în 12 februarie 2018, un comunicat de presă în cadrul căruia ar fi fost divulgate date din dosare aflate în curs de soluționare. Este vorba despre comunicatul de presă pe care DNA l-a transmis presei, pentru a răspunde acuzațiilor lansate de Vlad Cosma la Antena 3, când acesta a prezentat înregistrări cu Lucian Onea și Mircea Negulescu.