ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Anthony Fauci a finanțat un experiment în care oamenii de știință au drogat cățeluși beagle, le-au închis capetele în cuști cu plasă pline cu muște și au lăsat insectele să îi mănânce de vii, informează National File.

Dr. Anthony Fauci, consilierul medical principal al lui Joe Biden, a devenit ținta criticilor din cauza dezvăluirii faptului că divizia sa din cadrul National Institutes of Health (NIH) a finanțat parțial experimente inumane și brutale cu câini din rasa beagle din Africa de Nord.

Într-un nou raport realizat de The Hill, s-a dezvăluit că Institutul Național de Alergii și Boli Infecțioase (NIAID), condus de Fauci, a acordat o parte dintr-o subvenție de 375.800 de dolari unui laborator din Tunisia "pentru a droga câinii și a le închide capetele în cuști cu plasă pline cu muște de nisip înfometate, astfel încât insectele să le mănânce de vii".

O organizație nonprofit numită White Coat Waste Project susține că NIAID "infectează zeci de beagle cu paraziți care provoacă boli pentru a testa pe ei un medicament experimental". 

De asemenea, organizația susține că unora dintre cei 44 de căței beagle folosiți în laboratorul tunisian le-au fost tăiate corzile vocale, se presupune că pentru ca "oamenii de știință să poată lucra fără lătratul neîncetat".

"De asemenea, au închis beagle singuri în cuști în deșert peste noapte, timp de nouă nopți consecutive", a acuzat organizația, "pentru a-i folosi ca momeală pentru a atrage muște de nisip infecțioase".

Mai mulți parlamentari republicani și democrați au semnat o scrisoare către Institutul Național de Sănătate în care condamnă experimentele ca fiind "crude" și o "utilizare greșită reprobabilă a fondurilor contribuabililor".