ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Petre Popa, unul dintre cele mai cunoscute personaje ale Piteștiului, a murit subit la vârsta de 58 de ani, informează Jurnalul de Argeș citat de R3media.

Popa, ofițer în rezervă al Armatei Române și un mare pasionat de ciclism, a suferit un infarct. Cunoscuții se declară șocați de veste, deoarece Popa spunea recent că analizele sale medicale sunt „perfecte”.

Citiți Încă un militar mort subit în urma unui infarct. Ionuț Alfred Toncu avea 35 de ani. MApN solicită ajutor pentru copiii lui rămași orfani. Ar fi bine să trimită Apelul și lui Florin Cîțu, Raed Arafat și Valeriu Gheorghiță

„Nu a băut, nu a fumat!”, spuneau foștii săi vecini din cartierul Trivale, care s-au dus, în număr mare, să depună o lumânare la Capela militară.

„Citesc și parcă nu-mi vine să cred. Mă doare și să mă gândesc la asta, e greu de spus ceva. Acum două săptămâni vorbeam cu el pe Trivale. Era tot pe bicicletă. Azi aflu că a avut un infarct in timp ce pedala în zona Vrancei și nu a supraviețuit. Pe 10 aprilie a împlinit 58 de ani și-mi spunea că are analizele perfecte. Popa Petre, ofițer de auto (r), fost elev (șef de promoție 1990) și bun prieten… să-ți fie țărâna ușoară. Drum bun Petrică. Nu te voi uita niciodată. Condoleanțele mele” a anunțat fostul său coleg, Viorel Livezeanu, pe pagina sa de Facebook, precizează sursele citate. A fost înmormântat azi, marți, 25 aprilie 2023.

Citiți și Marea speranță a ciclismului columbian, sfârșit tragic la doar 17 de ani - A murit subit în timpul cursei

Pe 5 octombrie 2021, Popa distribuia o postare în care persoanele care au ales să nu se vaccineze erau numiți „prostovani medievali” care urmau să moară pentru că nu au „încredere în medicină”, a descoperit R3media. FOTO:

Într-o altă postare, din 6 aprilie 2021, arată sursa citată, el a distribuit un conținut scris de Mihai Bendeac, în care acesta îndemna la vaccinare în stilul lui de scientolog anticreștin.

MIHAI BENDEAC: „CINE SUNT CONSPIRAȚIONIȘTII?

Sau, mai bine spus, cine sunt cei care vor muri în continuare ca niște cretini din pricina COVID peste câteva luni.


Acum 2 ani, un domn pompier, în ultima lui zi de serviciu, a povestit următoarea întâmplare. Ajuns la un incendiu îngrozitor, oamenii i-au spus că e un bebeluș în casa care ardea. Omul nostru s-a aruncat în flăcări, riscându-și viața, și a găsit bebelușul prins în spatele unui dulap. Copilul avea deja arsuri. A luat copilul în brațe, s-a uitat împrejur și a descoperit singura cale liberă care mai rămăsese: un geam.

S-a dus către fereastră și a strigat colegilor: "Hai băăă! Luați-l!!!”

În acel moment, s-au auzit câteva voci urlând: "Nu-l dați pe geam, că încă nu e botezat!!!”.

Aceștia sunt cei care vor mai muri peste câteva luni din cauza COVID.


Eu miercuri mă vaccinez.

Seară frumoasă și dați share!

PS - Nu vă lăsați îngrijorați de comentariile ce vor urma la această postare. Știința și inteligența nu se vor opinti în "Nu-l dați pe geam, că nu e botezat”!

PPS - Citiți comentariile. Luați-vă popcorn!!! Jesus!”

Iată că acum realitatea dovedește contrariul. Probabil a crezut în „sciință”, adică în Bendeac.