Duminică, 19 februarie, este ziua de naștere a lui Mihai Neșu. Fostul fotbalist face un gest emoționant si își donează ziua de naștere copiilor care au nevoie de terapie pentru a putea trece peste problemele locomotorii.

Neșu a lansat o campanie de strângere de fonduri care va dura trei luni, pentru a putea ajuta cât mai mulți copii și pentru a le oferi acestora un spațiu de recuperare și terapii avansate, relateaza Antena3.

Cu lacrimi în ochi, fostul fotbalist spune că micuții alături de care luptă zilnic îi dau putere pentru a merge mai departe. 

Viața lui Mihai Neșu este o luptă zilnică. O luptă cu el însuși pentru a putea merge mai departe și una pentru micuții cu probleme locomotorii care trec zilnic pragul fundației sale.  El spune că zâmbetele de pe fețele celor peste 45 de copii de care are grijă la fundație îi dau energie în fiecare zi. Neșu îi vede pe micuți ca pe o mare familie căreia vrea să îi ofere o viață mai bună.  „Ne bucurăm foarte mult, suntem mândri de ce s-a realizat aici în doi ani, să deschidem acest centru care acum are capacitate de 60 de copii care vin zilnic aici la terapie”, a apus Mihai Neșu.

El nu vrea să se oprească din drumul său și îi cheamă alături de el pe toți cei care pot transforma visele copiilor în realitate. A lansat campania de strângere de fonduri prin SMS "Dăruiește Speranța" pentru a ajuta cât mai mulți copii și pentru a le oferi acestora un spațiu de recuperare și terapii avansate. 

Fostul fotbalist spune că cel mai frumos cadou pe care îl poate primi la împlinirea celor 34 de ani, ar fi să îi poată ajuta în continuare pe micuții din familia sa. La fel de emoționați sunt și părinții copiilor care sunt ajutați de Mihai, dar și echipa sa de la fundație. 

Viața lui Mihai Neșu s-a schimbat radical în timpul unui antrenament în mai 2011, atunci când s-a lovit de un coechipier. În urma acestui accidenti a rămas paralizat de la gât în jos. Nu s-a dat însă bătut și, înconjurat de prieteni și familie, a mers mai departe în încercarea sa de a se recupera în totalitate. 

Cei care vor să ajute Fundația Mihai Neșu pot dona 2 euro dând un SMS la numărul 8838 până la data de 14 mai.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews