ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În urmă cu câteva luni am văzut un articol pe ActiveNews despre magnetismul persoanelor vaccinate. Am verificat acest fenomen și s-a confirmat la o persoană care făcuse a doua doză de vaccin cu o zi înainte. Nu era vorba de o falsă părere, deoarece inițial am simțit o ușoară respingere și apoi magnetul a aderat câțiva milimetri mai jos de brațul persoanei. Au început târziu să apară tot mai multe informații pe această temă. De aceea, într-un memoriu pe care l-am adresat Ministerului Apărării Naționale și care a fost redirecționat către Ministerul Sănătății am cerut o explicație despre fenomenul de magnetism postvaccinal, însă nu mi s-a răspuns la aceasta întrebare, nici măcar nu s-a negat acest fenomen. O altă întrebare a fost dacă s-au efectuat teste toxicologice alături de testele de detectare a coronavirusului, având în vedere că nu se poate exclude un conflict mondial, că unele persoane se „reinfectează” și valurile vin „programat”. Cu siguranță un compartiment din instituțiile românești are ca responsabilitate efectuarea unor astfel de teste. Însă și această întrebare a fost ignorată.

Mai târziu au apărut informațiile referitoare la prezenta în vaccinuri a grafenului. Ultima persoană de încredere pe care am auzit-o făcând astfel de afirmații este Karen Kingston, fostă angajată a Pfizer, într-o emisiune realizată de Stew Peters. În prospectul vaccinurilor nu este enumerat acest compus, însă, sunt motive serioase de a suspecta prezenta sa (ex. analiza efectuata de La Quinta Columna).

Din interviul cu Karen Kingston  am aflat, de asemenea, că o parte din excipienții  vaccinurilor produse de Pfizer (ALC – 0315, ALC – 0159) și Moderna (SM-102 si mPEG2000-DMG) sunt produși de o companie chinezească numita Sinopeg. Interesant... Pentru virusul chinezesc avem vaccinuri cu ingrediente chinezești. O adevărată oportunitate de afaceri! Deoarece este vorba și de un război al informațiilor, este indicat să le verifici înainte de a le disemina. Am căutat această firmă chinezească și am găsit dovada referitoare la excipienți. O companie, de asemenea chinezească, deține un patent pentru vaccin anti-covid ce conține grafen, deci proiectul exista.  

Prezența grafenului în vaccinuri, deși se afirmă că ar fi un adjuvant  pentru potențarea răspunsului imun, este îngrijorătoare, deoarece se cunosc proprietățile electromagnetice ale acestui compus și utilizarea sa în crearea interfeței creier-calculator. În contextul extinderii infrastructurii pentru rețeaua 5G , acest posibil adjuvant al vaccinurilor este privit ca o amenințare, ca o modalitate josnică de control, inclusiv a minții.

Așa cum eu nu știam mai nimic despre grafen înainte de această poveste, mă gândesc că majoritatea oamenilor nu cunoaște acest compus. De aceea am tradus un articol cuprinzător postat de America’s Frontline Doctors. Cu surprindere am aflat că acest material cu proprietăți extraordinare este studiat de zeci de ani, având multe aplicații, unele și în medicină.

FDA a aprobat complet vaccinul Pfizer pentru persoanele de peste 16 ani pe 23 august 2021, deși, în mod normal, aceasta trebuia să se efectueze în 2023, la finalizarea studiului. Conform recentului document FDA , este obligatorie prezentarea compoziției complete a acestui vaccin, în maxim 14 zile de la aprobare. Așa că este posibil ca, în mai puțin de două săptămâni, să avem ceva surprize, să aflăm de compuși ce nu au fost inițial declarați...

Câtă dreptate avea marele Einstein, referitor la capacitatea oamenilor de autodistrugere: „Nu știu cu ce arme se va lupta al treilea război mondial, dar în cel de-al 4-lea război mondial se va lupta cu bețe și pietre.”

Atașez traducerea articolului postat de America’s Frontline Doctors despre grafen și posibila legătură cu covid și vaccinurile anticovid. 
 
*****
 
Legătura dintre oxidul de grafen și COVID-19.  Transmitere și atenuare

Dr. Michael Roth 
30 iulie 2021

Subiectul   acestui  articol se referă la includerea oxidului de grafen (GO) în injecția de COVID-19*, ingredient administrat  în  prezent unor sute de milioane de oameni la nivel global, la structura sa , scopurile urmărite, modurile de transmitere (vector  și non-vector) și potențialele  efecte secundare.
*(injecțiile  actuale  de COVID-19  ,  prin  definiție, nu sunt  considerate  vaccinuri adevărate )
 
În  plus, vom aborda modalitățile de reducere, anulare și/sau prevenire ale efectelor dăunătoare pe care le  poate determina și modul în  care poate fi eliminat  din  organism.  
 
Informațiile a ufost  obținut  de la CDC, NHI, OMS,  Pubmed,  NaturalNews,  Brighteon,  Grolltex,  Nature, Orwell, Doi, International Journal of Environmental Science and Tech, Sgtreport, Sciencedirect, Forbes și surse suplimentare. (Bibliografia  disponibila  la  cerere).   
 
Oxid de grafen  - Rezumat

Primul  pas  este  de a  înțelege  exact  ce  este  oxidul de  grafen  și  utilizarea  acestuia în aplicații industriale  și  biomedicale.   
Definitie:  Oxidul de grafen    (GO)  este forma oxidata a grafenului; un  material cu un singur strat de atomi format  prin  oxidarea  grafitului 1. Grafenul  în sine este cel mai subțire compus  cunoscut vreodată  (1 atom  grosime) și  cel mai puternic. Este  ușor, flexibil  și transparent, precum și foarte bun conducător atât electric, cât  și termic. În timp ce poate fi  procesat într-un plan, există grupuri funcționale  care proemină din planul 2D.  
 
Unul dintre    principalele  avantaje ale  oxidului  de  grafen  este  că   este  dispersabil  în  apă. Acest lucru    face  posibilă utilizarea în procesele pe bază de soluții, cum ar fi chelarea metalelor grele în apele uzate.  
 
O altă proprietate a oxidului de grafen este  că acesta poate fi redus la grafen (rGO) prin utilizarea de metode  chimice, termice  sau electrochimice. Odată ce a fost produs oxidul  de grafen redus, există numeroase modalități care pot fi utilizate pentru funcționalizarea acestuia (adăugând nanoparticule  cu  modificarea comportamentului/proprietăților fizice sau chimice), cu sporirea proprietăților  filmului de rGO si pentru  utilizarea în diverse aplicații, cum ar fi senzori, componente electronice, textile inteligente și multe altele.    
 
Oxidul de grafen  prezintă performanțe adsorbante excelente pentru  metale grele, coloranți și antibiotice, având, de asemenea, si o suprafață mare de adsorbție. Poate fi fucționalizat cu EDTA*, un excelent agent de chelare a ionilor, și  Chitosan  (o  fibră din cochilii de  crustacee ),  printr-o  reacție chimică de silanizare, pentru a  crește  semnificativ  capacitatea  de  adsorbție in scopul îndepărtarii ionilor de metale  grele  (inclusiv  zinc, cadmiu,  mercur,  fier și  plumb), cu utilitate ecologica. 2

 * (Pentru   ca oxidul de grafen  să  fie  utilizat în mod eficient  ca si chelator de metale grele, de exemplu, în  apele uzate, mai  întâi  trebuie să  fie  funcționalizat  cu EDTA extern,  rezultând în EDTA-mGO  care îmbunătățește chelarea metalelor, atracția  electrostatică și, astfel, capacitatea de adsorbție). 
 
Proprietăți EDTA

Este important să discutam pe scurt despre EDTA, parte  integrantă a  chelării, înainte de a  trece mai  departe. În  plus față  de  a fi  un agent chelator puternic, EDTA  are, de asemenea, proprietăți anti-hipercalcemice și anticoagulante. Acesta  a  fost  folosit  în  domeniul  medical  de  peste 50 de  ani în primul rând  ca chelator de  plumb. Cu toate acestea, s-a dovedit a se lega, de asemenea, de ioni de calciu și metale  grele, formând complexe stabile solubile care sunt ușor excretate de rinichi, ducând la scăderea nivelului de calciu seric  și reducerea încărcăturii cu metale grele toxice.   
 
De asemenea, s-a  observat că EDTA reduce  boala  coronariană. Are o afinitate ridicată pentru  calciul din  organism și  s-a demonstrat ca reduce sau elimină placa arterială calcificată .  
 
Metalele grele*au capacitatea de a produce agenți reactivi în organism care declanseaza cascadă  inflamatorie. Citokinele rezultate/ furtuna inflamatorie pot avea efecte negative asupra sistemului nervos si pot duce  la  neurotoxicitate. EDTA poate  fi  util  pentru gestionarea și prevenirea acestor  efecte.  
*(Tehnic,  grafenul este un non-metal, dar  este cunoscut sub numele de cvasi-metal, deoarece  proprietățile  sale sunt similare  cu  cele  ale unui metal semiconductor. Minereul de grafen  posedă  o  serie  de  proprietăți unice care nu pot fi  găsite  în  alte materiale nemetalice și,  prin urmare,  poate fi chelat). 
 
Majoritatea chelaților EDTA-metalelor nu pătrund în membrana  celulară; astfel,  cea mai mare  parte  a  EDTA  rămâne  în  lichidul extracelular până la excreția pe cale renala.3  EDTA  nu este specific pentru anumite minerale,  prin urmare  este posibilă apariția unor deficiențe și  se recomandă suplimentarea  cu  un produs mineral  bun. Efectele secundare sunt de obicei  legate  de deficiența anumitor minerale.  
 
 
 
Îndepărtarea  metalelor grele prin  funcționalizarea nanocompozit de oxid  de grafen cu chitosan  si EDTA
 
Aplicații industriale/biomedicale

Oxidul de grafen poate  fi exploatat ca substrat pentru  ingineria țesuturilor, depinzând parțial de compoziția foitelor, funcționalizarea chimică și dimensiune. Conductivitatea oxidului de grafen îi poate  permite să instruiască  și să  interogheze rețelele neuronale, precum și să stimuleze creșterea și diferențierea neuronală, cu posibile aplicații in medicina regenerativă, în  plus față de influențarea excitabilității și fiziologiei celulelor neuronale. Acest aspect a determinat găsirea de soluțiile pentru traversarea barierei hemato-encefalice, pentru a ajunge la celulele  neuronale  și  pentru a realiza livrarea on-demand de medicamente specifice.  

Interesant, suprafața  grafenului  permite interacțiuni puternice și nedistructive la nivel celular, care ar putea fi  îmbunătățite prin funcționalizare chimică specifică. Acest lucru este adevărat pentru suporturile și scheletele pe bază de grafen utilizate pentru repararea și regenerarea țesuturilor; de fapt, rezultate promițătoare au  fost  deja obținute in crearea de țesuturi neuronale și osoase.  Pentru  dispersia nanofoițelor de grafen, destinate în principal livrării de medicamente / gene  și scopurilor de diagnosticare imagistică, complexitatea reprezintă  o  problemă  dificilă și  necesita ca siguranța acestui  material să  fie analizată  separat  și  temeinic.  

Oxidul de grafen  este  considerat un  nou nano-adjuvant al vaccinurilor prin stimularea robustă  a imunității celulare. 4 Potrivit unui raport detaliat, nanomaterialele care conțin nanoparticule funcționalizate (NPs) și punctele cuantice cu metode inovatoare de detecție asociate nanotehnologiei, realizarea vaccinurilor și  producerea de nanomedicamente au aratat ca pot interfera cu virușii patogeni. Sistemele de livrare pe bază de nanocarrier/NP pot  proteja, în general, nano-vaccinurile de degradarea prematură, pot crește stabilitatea, pot avea proprietăți adjuvante excelente și pot ajuta  la livrarea țintită/controlată a imunogenilor către celulele care prezintă  antigene (APC). NPs  ar putea determina producerea de cantități  remarcabile  de anticorpi  neutralizanți împotriva virusului omolog. NPs  poate fi o abordare profilactică promițătoare și eficientă  împotriva infecției cu MERS-CoV (Covid-19).  Există, de asemenea, capacitatea de a imita structura sau  dimensiunea virusului fără a exista o infecție reală .
 
Efecte neurologice

O companie numită INBRAIN  Neuroelectronics  a obținut  recent  finanțare  pentru prima interfața AI – grafen-creier, declarând că  tehnologia  este  utilizată, "pentru  tratarea  epilepsiei  și a bolii  Parkinson , folosind  un  dispozitiv de neuromodulare mai puțin invaziv  pentru tratarea  afecțiunilor  neurologice, inteligență artificială  și  electrozi de grafen ." Aceste  biocircuite  din grafen  sunt o  platformă  care  poate  fi  actualizată după cum este necesar.  

Este interesant de observat că Moderna, creatoarea injecției ARNm anti COVID-19, a  descris tehnologia sa ca un " sistem de operare " care  poate  fi  actualizat și reprogramat oricând.

INBRAIN a  anunțat  recent  o  colaborare  cu  compania Merck pentru a co-dezvolta  următoarea generație de  terapii bioelectronice cu grafen "ale nervului vag"  vizând boli cronice  severe  prin folosirea de  neurostimulatoare. 5

INBRAIN prezinta  tehnologia sa  ca  fiind  capabila să "citească" creierul unei  persoane, să detecteze modele neurologice specifice și să controleze neuronii acelei persoane cu modificarea funcționarii creierului .  Expresia "sistem neuroelectric inteligent" se refera la planul corporațiilor de a suprapune impulsurile lor nervoase automate peste sistemul nervos natural  al organismului. Mike Adams (The  Health  Ranger) descrie acest lucru ca  fiind dorința de a "înlocui deficientele și erorile" din sistemul nervos natural cu catalogul lor propriu de stimuli preferați și răspunsuri, ceea ce ne apropie de  transumanism.    

Într-o lucrare intitulată „Nanosisteme Magnetice  Auto-asamblate" pentru  Interfata cibernetica de biocircuite  si sisteme de control la om,  incluzand  tehnologia "ADN  Hydrogel", este dezvăluit faptul că  tehnologia de "auto-asamblare",  folosind oxid de grafen, este testata în sisteme biologice de cel puțin două  decenii.
 
Un   sistem de "auto-asamblare" este  un set de  instrucțiuni introduse în organism prin injecție, urmata de  asamblarea unei structuri  folosind  resursele  disponibile  în  sânge (cum ar fi  atomii de fier și oxigen). De  fapt,  autoasamblarea nanotehnologiei înseamnă că un microcip nu trebuie să  fie  "injectat" în  cineva, deoarece  circuitele pot fi asamblate in vivo după  injectare.
 
Fiecare creatură biologica de pe Pământ este un exemplu viu de auto-asamblare: secvențierea ADN-ului , replicarea genetică.  Rezultă că replicarea virală este, de asemenea, un proces de auto-asamblare.

Au  fost  publicate mai multe studii  care  se concentrează pe auto-asamblarea nanomaterialelor magnetice  (MNM) și auto-asamblarea nanoparticulelor de oxid de fier (SPIONS sau Nanoparticule super paramagnetice de oxid de fier) care  pot juca un rol important în construcția DDSs  (Drug  Delivery  Systems). Conform acestor date, câmpurile  magnetice  externe pot determina auto-asamblarea nanostructurilor, care pot funcționa  ca  sisteme de interfață cibernetică de biocircuite în corpul uman, precum și ca hidrogeluri  "inteligente” cu  controlul magnetic al ADN-ului prin auto-asamblarea nanofirelor de oxid de fier . Odata asamblate  în interiorul corpului,   aceste  nanostructuri  sunt controlate prin câmpuri  magnetice externe sau anumite unde electromagnetice,  care necesită  foarte  puțină  putere.*
*(O mare parte  din  aceste  informații au fost  publicate  încă din decembrie  2012. Tehnologia este chiar de  mai veche. Imaginați-vă  deci ce  se poate realiza  astăzi!). 

Dovezi  - Oxid de grafen în  vaccinuri
 
În ciuda încercărilor  recente ale FDA  și  ale fact-checker-ilor 6*  de a  nega  acest lucru,  producătorii de vaccinuri au folosit  oxidul  de  grafen ca adjuvant pentru a îmbunătăți  imunogenitatea antigenelor  și pentru a  induce imunitate de lungă durată (de ani) la biomoleculele administrate. De asemenea, a fost utilizat pe scară largă  pentru  tratamentul fototermic  al cancerului, transferul de medicamente, de terapii  antibacteriene și in imagistica medicală .   
* (A fost  evident  că  multe  articolele fact-checker au fost scrise de către cei  care au legătură cu companiile farmaceutice. Faptele  nu au fost comunicate, nu s-a oferit bibliografie, evenimentele adverse  și  statisticile despre decese  au fost  minimalizate  sau  ignorate,  iar  atacuri  fără baza au fost  lansate asupra  celor care spuneau adevărul  și a whistle-blower -ilor, fără  a oferi bibliografie.)    

Un studiu recent realizat în Spania și raportat de La Quinta Columna (Coloana a   cincea)7, furnizeaza dovezi importante despre includerea oxidului de grafen  în  vaccinuri. Acesta  realizeaza o  analiză detaliată  a  injecției  covid-19 folosind microscopia electronică  optică  si cea electronica de scanare, tehnici EMF  și spectroscopia UV  - care coincide cu vârful lungimi de undă al oxidului  de grafen.  Studiul  include afirmația că  toate  formulele  majore ale injecțiilor cu COVID-19 de la  AstraZeneca, Pfizer, Moderna, Sinovac, Janssen  și  Johnson &Johnson conțin o  doză considerabilă de nanoparticule de oxid de  grafen, de până  la  99,2% din intregul volum.  

În plus,  există dovezi că oxidul de grafen poate fi responsabil  pentru "Pandemia" COVID19. Acest lucru este compatibil cu afirmațiilor cercetătorilor că,  până  în prezent,  virusul Coronavirus-19  nu a  fost  izolat și că  toxicitatea oxidului de  grafen  prezintă  aceeași  simptomatologie cu a  COVID-19 sever.   

Cercetătorii  afirmă că grafenul dobândește in interiorul corpului  proprietăți magnetice și este un  superconductor pentru energie și stocare. A  fost  măsurat în mod concludent cu teslametre,  multimetre,  și  magnetometre. Fenomenul  magnetic sau pseudo-magnetic este dobândit după  inoculare; în esență,  transforma persoanele inoculate în  superconductori.  

Când  este excitat,  oxidul de grafen multiplică frecvențele. Cu un semnal minim, se oxidează mult mai repede și  rupe  echilibrul  dintre  nivelurile de   glutation  și toxicitatea  organismului, generând pneumonie bilaterală,  modificând comportamentul sistemului imunitar,  care nu face fata când  neutrofilele  încearcă  să-l    fagociteze ca și cum ar fi un  agent patogen, ca de ex. SARS-CoV-2. "

Notă: La jumătatea anului 2020, autorul a suspectat  că vaccinul antigripal anual ar fi putut fi  folosit pentru a stimula apariția COVID-19  prin  introducerea a "ceva"  în organism care este declanșat de un alt vector, posibil chiar de gripa, sau oxidul de grafen din mediul înconjurător (aer, îmbrăcăminte, chiar  măști). Această  concluzie  a fost  împărtășită de   cercetătorii de  la Universitatea din Almeria, Spania  –  vezi mai jos)

"Am  observat  o relație intre numărul de vaccinări antigripale si mortalitatea prin COVID-19 și, logic, am  presupus o posibila cauzalitate. Cealaltă  relație a fost cu câmpurile electromagnetice. Ceea ce nu  știam este că  acești  oameni au reprezentat o populație ținta  pentru  focalizarea  electromagnetică  -  o  armă letala  care  acum face  oamenii magnetici. În mod logic, veți  înțelege că, dacă ei  interacționează  cu  acele  surse de radiații la o frecvență  și o calitate  specifică care le  provoacă oxidare, se rupe echilibrul  redox al biomarkerilor oxidanți  ai  organismului,  provocând boala COVID-19 . COVID-19  este  doar    efectul  colateral    al  introducerii   acelui  nanocompozit  în  moduri diferite și bănuim că a fost  introdus în campania antigripală din 2019 ."

Ei au comentat,  de asemenea,  că, "Vaccinul antigripal  contine nanoparticule de oxid de  grafen , ca și noile vaccinuri anti-gripale. Noua și  presupusa formulă intranazală  anti-COVID-19 pe care o  pregătesc conține, de asemenea,  doze enorme de nanoparticule de oxid  de  grafen ."

Notă: Un  link către  " vaccin  anticoronavirus nano recombinant ce foloseste  oxid  de grafen  ca  transportor"  dezvăluind o cerere  de brevet  care  afirmă  în  rezumat, "Noul    vaccin corona  conține  oxid de grafene  ,  carnosine,..."  

Simptomatologie

Atunci când este introdus  în    organism, oxidul de grafen  poate  provoca  simptome  similare cu virusul COVID-19,  inclusiv:
    • Gust  metalic 
    • Pierderea mirosului  și  a gustului  
    • Oboseală
    • Febră
    • Frisoane

În plus,  oxidul de grafen  a  demonstrat  următoarele  manifestări biologice:8  

    • Generarea de trombi,  coagularea sângelui și modificarea sistemului imunitar; prăbușirea acestuia prin  decompensarea echilibrului oxidativ în raport cu  rezervele de glutation și declansarea furtunei de citokine atât la  tineri, cât  și la bătrâni.  
    • Acumularea în plămâni determinând pneumonii  bilaterale  prin diseminare uniformă  în  alveolele pulmonare.    
    • Deteriorarea ADN-ului,  apoptoza/necroza (moartea celulelor)  și  autofagia 
    •  Producerea de proprietăți magnetice puternice*  in interiorul  organismului  demonstrata  de mulți   dintre  cei  vaccinați  *(un  fenomen de inductie  electromagnetica in  metal  care  adera  in  apropierea zonei de inoculare . S-a  demonstrat că magnetismul   se deplaseaza cefalad,  emițând  și  primind semnale  electromagnetice  –  făcând  persoana  un  superconductor).
    • Când nanoparticulele din familia  grafenului  trec bariera  aer-sânge, ele se acumulează si sunt reținute în principal în  plămâni  unde  pot  provoca  granuloame  și fibroză  pulmonară, interferând cu schimbul normal  de oxigen .
    • Când se afla in sânge, oxidul de grafen este reținut în plămân, ficat, splină și măduva osoasă, fiind toxic în  concentrații  mari. Un  studiu a relevat infiltrarea cu celulelor  inflamatorii, formarea granuloamelor și a edemului pulmonar  la șoareci  după  injectarea  intravenoasă a GO.
    • Generarea excesivă de specii reactive de oxigen (oxidare) -  primul  pas în   mecanismele carcinogenezei, îmbătrânirii și mutagenezei.  
    • Proprietăți genotoxice  semnificative care duc la deteriorarea severă a  ADN-ului, fragmentare cromozomiala, mutații punctiforme și alterări oxidative ale ADN.  
    • Degradarea  glutationului, un antioxidant major în  celulele umane vii.
    • Accesul la organe mai  profunde  prin  traversarea barierelor fiziologice  normale,  cum  ar fi bariera sânge-aer,  bariera hemato-testiculara, bariera   hematoencefalică  și  bariera  placentară. 9*
*(acestea  sunt bariere naturale care  protejeaza  structuri specifice ale organismului de insultele fizice si chimice. Acest lucru ridică    întrebarea: de ce substanțe potențial  letale  sunt concepute să  traverseze  aceste bariere protecoare?)  

La Summit-ul  European & Global CLINAM 2016: Medicina de ultimă  oră, Prof. univ. dr. Bengt Fadeel, MD,  PhD, de la Institutul de Medicină a Mediului, Stockholm, Suedia ( 7decembrie 2016) a prezentat un  studiu: Interacțiunile oxidului de grafen  cu  celulele imunității umane primare înnăscute : Focus pe  neutrofile  și  macrofage. 10

În acest  studiu foarte  detaliat ,Dr.  Fadeel  demonstrează  că  oxidul de  grafen  declanșează  citotoxicitatea și necroza celulară în macrofage,  precum și  un răspuns hiperinflamator  (furtună de citokine). Studiile au arătat,  de asemenea, că GO pare să rupă membrana  citoplasmatică. Cu toatea acestea,  el  menționează, de  asemenea, că există remedii  naturale  care  pot  combate acest lucru  (discutat mai târziu).    

Cercetătorii  de la  Karolinska  Institutet,  Universitatea din Manchester  și Universitatea tehnologică Chalmers au  arătat  că sistemul imunitar uman  se comporta fata de oxidul de  grafen  într-un  mod  similar cu germenii patogeni. Oxidul de grafen  este atacat de neutrofilele care încearcă  să-l  elimine treptat, să-l  înghită, să-l coaguleze.  Poate  fi unul dintre mecanismele care ajută la explicarea motivului pentru  care  oxidul de grafen  generează  cheaguri și  trombi.  

Studiul   arată,  de asemenea, că  neutrofilele, cel mai  comun tip de celule albe din sânge  specializate în  combaterea  infecțiilor, la fel  ca  in cazul agenților patogeni,  eliberează  așa-numitele capcane neutrofile extracelulare (NETs) atunci când sunt expuse la oxid de grafen . NETs  sunt similare unei pânze de păianjen alcătuite din ADN  decorat  cu  proteine  care  ajută  neutrofilele  să  distrugă microorganisme, cum ar fi  bacteriile  și  ciupercile.   Cercetătorii au  descoperit  că  GO  provoacă modificări  specifice  ale compoziției    lipidice a membranei celulare a neutrofilelor care duc  la  eliberarea de NETs în cantitate mare (hiper-inflamație). El arată,  de asemenea, că tratamentul  antioxidant  poate ajuta la  reversia acestui  proces. 11
 
Prevalența
 
O preocupare tot mai mare este  cea despre transmiterea oxidului de  grafen sau "shedding"-ul  de la o persoana  care  a  primit una dintre cele  câteva injecții de COVID-19 la  o  persoană nevaccinată prin vectori sau non-vectori.     

Un fapt biologic este că, fiind ființe vii, noi suntem creaturi care eliminam, împrăștiem particule. Chiar și obiectele neînsuflețite elimina particule, într-o  anumită măsură. Ființele  umane  contaminează zilnic. In fiecare zi pierdem fire de par, sute  de milioane de celule tegumentare, celule sanguine, apă, bacterii normale, particule virale, substanțe chimice, cum ar fi dioxid de  carbon și amoniac  șamd. Acest lucru se aplica si materiei străine.     
Trebuie să ne amintim că sănătatea și medicina sunt în continuă schimbare și sunt domenii în evoluție. Noile  tehnologii și descoperiri pot face ceea ce acum 10  ani era discutabil sau incomplet. În plus, știința nu  este  întotdeauna alba sau neagra ; este  o  combinație de teorii,  ipoteze și  fapte. Deci,  în timp ce CDC  și  companiile  farmaceutice  continuă  să nege vehement, chiar  agresiv, există  dovezi ample că  proteinele spike sunt o cauză  probabilă a transmiterii fara vector de  la cei  care  au  fost  injectați pentru COVID-19  la  cei care  nu au fost injectati. Au fost  raportate cazuri de simptome similare COVID cum ar fi: pericardita, zona zoster, pneumonie,  cheaguri de sânge  la  nivelul extremităților și  creierului, paralizie  Bell, sângerări  vaginale  și  avorturi spontane  la  persoanele  care  au  fost  în  contact  strâns cu persoana injectata.

Pfizer a publicat un document  intitulat:  STUDIUL FAZA 1/2/3, CONTROLAT PLACEBO, RANDOMIZAT, ORB PENTRU OBSERVATOR, PENTRU DEPISTAREA DOZEI CE EVALUEAZA SIGURANȚA, TOLERABILITATEA, IMUNOGENITATEA ȘI EFICACITATEA VACCINULUI ARN anti SARS COV-2 ÎMPOTRIVA COVID-19 LA PERSOANELE SĂNĂTOASE. 12
 
La paginile  67-69  exista precauții  specifice cu privire la femeile însărcinate, membrii familiei, furnizorii de servicii medicale si lucrătorii ocupaționali "expuși  la persoanele din studiu  [cei  care  au  fost  vaccinați]  prin  inhalare  sau  contact al pielii ...   care  poate  sau nu sa determine apariția unui AE (eveniment advers). "
  
Acest lucru poate fi un argument că  exista fenomenul de shedding (diseminare) al  proteinei spike din injecțiile experimentale.  
 Rezultă în mod natural, că  oxidul de  grafen ar fi, în mod similar,  eliminat  sau  transmis  de la o   persoană la  alta, deoarece  este un material tranzitoriu  și  nu  tot oxidul de grafen este reținut  de  organism.     
 De fapt, au  fost  efectuate numeroase  studii privind eliminarea oxidului de grafen și  afectarea  membranelor  celulare ale mamiferelor prin acest compus. " Oxidul de grafen determină membrana citoplasmatica a celulelor RBL (leucemice bazofile de sobolan) să se onduleze extensiv, rezultând în  diseminarea unei  cantități  semnificative de fragmente de membrană . "
Oamenii de știință au  observat răspunsuri celulare multiple stimulate  de oxidul de grafen care apar in  câteva  ore,  cum  ar fi vacuolizarea, permeabilizarea membranei citoplasmatice,  ondularea acesteia, fragmentarea și    endocitoza  receptorilor membranei citoplasmatice. 13

În  același articol  citim , "Există tot mai multe date despre capacitatea veziculelor extracelulare (în special  exozomi)  de a determina inflamație  sau de a contribui la răspândirea  proteinelor patogene în  tulburările neurodegenerative  (scleroza laterală amiotrofică pana la boala Alzheimer )."

Nanoparticulele de grafen nu  se  găsesc  doar  în flacoanele de injecție   covid-19;  au  fost  găsite si în măști și  tampoanele  utilizate pentru testele PCR si cele testele antigenice. Un  articol recent in  Science Direct  afirmă  că  funcționalizarea nanoparticulelor  de oxid de grafen din măștile de  față  are  scopul  de a inhiba  infecțiozitatea  SARS-CoV-2  reținut de masca din bumbac sau poliuretan.* Articolul afirmă, de asemenea, că echipamentul individual de protecție utilizat în  zonele cu risc înalt pentru transmiterea COVID,  oferă  doar  o  barieră fizică  care  scade  probabilitatea  de infecție  și  dar nu inactivează  virusul. Cu toate acestea, echipamentele pot  fi metode de transmitere ale oxidului de grafen.  
*(poliuretanul este un  cancerigen cunoscut, este  un  material  neporos, utilizat  pentru  impermeabilizare și care nu  "respiră". Fibrele din mască   au fost pur și simplu  acoperite  cu  poliuretan  sau    întreaga  mască a fost    înmuiată  în  poliuretan  [împiedicând  chiar și oxigenul  să treacă  ]? Din  cunoștințele   mele, nici una dintre   măștile actuale,  din  pânză  sau chirurgicale nu conține  poliuretan,  nici N95,  care  este   format  din  polipropilenă nețesuta).    

De la posibile aplicatii la letalitate certă - Studii pe animale

Într-un articol din Science  Direct, Blood Exposure to Graphene Oxide May Cause Anaphylactic Death in Non-human Primates (Expunerea sângelui  la  oxidul de  grafen  poate  provoca  moartea  anafilactică  la  primatele non-umane) s-a concluzionat  că  oxidul  de grafen  se depune în zona pulmonară distală și contribuie la  niveluri  ridicate de IgE  și leziuni  pulmonare severe  cu  moartea ulterioară a animalelor (primate) prin anafilaxie. 14
 
 

Science Direct  face referire, de asemenea,  la  alte  două studii pe animale care concluzionează  că dozele relativ mari de oxid  de  grafen  pot  induce probleme cardiace in cursul dezvoltării embrionilor, se pot concentra in rinichi și  determina  toxicitate la acest nivel.
 
Expunere subletală 15

Un articol  din  Scientific  Reports  (2020)  demonstrează  că  grafenul cu câteva straturi  mici  (sFLG), un material nou de dimensiuni mici înrudit cu grafenul  (GRM),  poate  fi  considerat un produs intermediar de degradare a grafenului. Un  tratament de o săptămână  de  HaCaTs  *  cu  doze  subletale de  sFLG  a dus la remodelarea metabolomului, dezechilibrarea funcției  mitocondriale și inclinarea balanței spre situații pro-oxidante . Expunerea susținută (30  zile) a determinat proliferare celulară și leziuni mitocondriale. Modificări metabolice,  deteriorarea ADN-ului,  necroza celulară  și  apoptoza au apărut chiar la expuneri la concentrații  scăzute de GRM care.  
*(linie celulara de keratinocite nemuritoare  aneuploide transformate spontan din  piele umană  adultă)

sFLG nu  doar crește  nivelurile  de H2O2,  dar  afectează   și  întregul  echilibru  redox  prin  scăderea    nivelului de molecule antioxidante, cum ar fi  GSH  și  induce  citotoxicitate. De asemenea sFLG reduce nivelurile de  glutamină și determina un impact dublu în homeostazia celulară, afectând  biologia mitocondriala. Mai exact,  remodelarea  metabolică și evenimentele celulare produse de  sFLG seamănă cu   modificările  produse  de UV în celulele pielii în  stadiile  incipiente ale tumoriogenezei, înainte de  apariția oricărei  transformări celulare  evidente.

În   aceleași  studii care prezinta aplicațiile biomedicale ale oxidului de  grafen, sunt menționate aceste  avertismente: "un obstacol  major  este  preocuparea legata de siguranța utilizării  in-vivo a GO. Astfel,    există un imperativ pentru  evaluarea  impactului  GO asupra  sănătății umane". "GO agrega în  lichidele biologice  și  induce  moartea celulelor prezentând, de asemenea, biosolubilitate și biocompatibilitate reduse. "

Relația dintre 5G  și  oxidul de grafen  
 
Autorul  își amintește de un videoclip in care afidele (păduchi de frunze)  situate lângă un turn de celule 4 G  "săreau" la fiecare  câteva  secunde,  împreună  cu pulsul semnalului  4G . Același videoclip a arătat efectul toxic  asupra vegetației din apropiere care a prezentat fie mutații nenaturale, fie pur și simplu  se  ofileau  și  mureau.
 
Mult mai  recent, un  scurt  clip video  a afișat  un  telefon mobil situat lângă  o  mică  grămadă  de  graphene  și  apoi  conectarea  la un semnal. Gramada de  grafen  a început  literalmente să "danseze" împreună cu semnalul electromagnetic,  reprezentând  mai mult  decât o simplă atracție magnetică.   

Deoarece oxidul  de grafen este cunoscut a fi un conducător excelent  de energie electrică, au  fost  dezvoltate metode pentru a  combina flexibilitatea grafenului cu detecția terahertz (o frecvență ce creeaza unde electromagnetice) pentru a  permite    conectarea  la   "Internetul lucrurilor" ("Internet of Things” - IoT)  prin intermediul    tehnologiilor  disponibile în 5G...  cum ar fi   telefoanele inteligente. 16
 
Ca toate  materialele, oxidul de grafen are o  frecvență rezonantă sau o bandă de absorbție electronică - o  anumită  frecvență peste care  materialul  este  excitat  și  oxidează  foarte  rapid, rupându-se astfel echilibrul, cu favorizarea  toxicității prin scăderea rezervelor naturale antioxidante de glutathione. Oxidul de grafen  se întâmplă  să  fie  în banda de frecvență emisă de noua tehnologie wireless 5G, ceea ce poate fi un factor în  activarea simptomelor COVID-19.   

În plus, capacitatea de  a  influența neuronii a fost deja dovedită în  experimentele cu șoareci, implicând  atât  SPIONs (Nanoparticule super paramagnetice de oxid de fier) pentru  livrarea de medicamente in țesuturile ținta,  cât și proteine "magneto" care determina neuromodularea (controlul creierului).  

Notă: COVID  ar fi  început  în  Wuhan, China,  unde au  fost  lansate radiațiile 5G. În plus, Societatea Europeană de Medicină a  publicat un raport care afirmă: " Cazurile si  decesele prin COVID-19  în  Statele Unite sunt  statistic mai mari  în  statele  și  județele cu telecomunicații wireless de generația  a  5-a " .

Enzimele umane naturale pot biodegrada  grafenul

Organismul are o  capacitate  naturală   uimitoare  de a  curăța  și  detoxifia, atâta  timp cât este  sănătos  și  nu este copleșit în mod semnificativ. Sistemul  imunitar    este  format  din  miliarde  de  "războinici"  naturali special  creați  și proiectați în acest  scop .  

Degradarea grafenului intact se realizeaza în  corpul  uman atunci când  interacționează  cu  o  enzimă  naturală din  plămâni, au anunțat  partenerii Graphene  Flagship ; Centrul Național Francez de  Cercetare  Științifică  (CNRS), Universitatea din Strasbourg,  Institutul  Karolinska și Universitatea din  Castilla–La Mancha (UCLM). 17
 
Pentru a testa modul în care  grafenul  se comportă în   organism, Alberto Bianco  și echipa sa de la  partenerul Graphene  Flagship  CNRS  au efectuat câteva teste  pentru a  determina  dacă grafenul  este degradat la   adăugarea unei  enzime umane.  Enzima mieloperoxidaza (MPO), este  o peroxid - enzimă eliberată  de  neutrofile, celule găsite  în plămâni  care  sunt  responsabile  pentru  eliminarea  corpurilor străine sau a   bacteriilor   care  intră în  organism. Dacă  un element străin  sau o bacterie  este  detectată  în interiorul  corpului  uman, neutrofilele îl înconjoară și secretă MPO, distrugând astfel amenințarea. Cu toate  acestea,  structura  grafenului  nefuncționalizat îl face mai rezistent la degradare.  

Oxidul de grafen trebuie detoxifiat
 
Am văzut  efectele  devastatoare  pe  care  oxidul de grafen le poate  avea  asupra  corpului  uman.   Acum, deoarece știm  că  agentul etiologic  al  bolii  este cel mai  probabil  un compus chimic toxic, nu un agent biologic,  el poate fi atenuat. Prin urmare, este vital să  fie împiedicat să facă daune  organismului și  sa fie eliminat dacă există o acumulare substanțială in organism din cauza  vaccinurilor sau a altor  medii /vectori.     
 
Cel puțin  trei  antioxidanți  joacă un rol cheie  în  eliminarea  oxidului de grafen:  
 
1. N-acetil  cisteina  (NAC)  -  restabilește nivelurile de glutathione în mod natural.* 
2. Glutationul suplimentar - pentru a  normaliza  nivelurile scazute.  
3. Dimetilglicină  (DMG)
* (~17 iunie FDA  a emis  o  notificare  că a fost  interzisa introducerea pe piață a N-acetilcisteinei, după ce a  fost  folosita timp de 57 de ani ca mucolitic uzual).    

Alte suplimente   benefice:

    1. Resveratrol -  elimină  potențialul oxidului  de grafen  de a genera oxidare distructivă  
    2. Dioxidul de clor care,  deși  încă  controversat,  a  fost  folosit cu succes de mii  de oameni cu  diverse boli autoimune  
    3. Vitamina D
    4. Zinc
 
Antioxidanții sunt importanți pentru protejarea organismului împotriva oxidării distructive prin conversia  oxidului  de  grafen  în grafen  simplu  pentru  a fi eliminat.   

Atât N-acetilcisteina, cât și  glutationul  vor  degrada  oxidul de grafen18. NAC determina creșterea în mod natural a glutationului in organism. Creșterea  glutationului va  contracara radicalii liberi și oxidanții și va elimina oxidul de grafen. Trebuie crescute rezervele de glutation cu vârsta, deoarece  producția de glutation  scade după de 30 de  ani și  rapid  după  65 de ani. De asemenea, producția de glutation este scăzută  la persoanele obeze. Acesta poate fi motivul pentru care COVID-19 este considerabil mai sever la vârstnici (în afară de cei imunocompromiși), la supraponderali și la cei cu  niveluri  foarte  scăzute de vitamina D. Acesta  poate  fi, de asemenea, motivul pentru  care copiii și sportivii  nu sunt afectați de COVID-19,  deoarece, în mod natural, au astfel de rezerve de glutation  crescute.  

Deoarece organismul are potențialul de a degrada și elimina oxidul de grafen, necesitatea  de a-l menține în  organism poate fi unul dintre  motivele  pentru care sunt promovate dozele regulate de  rapel anti COVID.    

Ipoteza autorului

Am discutat despre modul în care  antioxidanții  și nutrienții  specifici  acționează ca  profilactice  în  organism. Dar odată ce este  în organism, există o modalitate de  a-l  împiedica să  traverseze  bariera hemato-encefalica sau  alte bariere naturale și să fie  eliminat din organism?  
Iată unde  EDTA  ar putea  fi extrem de important în procesul de legare a oxidului de grafen, fie  pentru a  atenua efectul său dăunător asupra organismului și/sau pentru a ajuta la accelerarea și creșterea eliminării  din    organism.  
 
Un articol de pe pubmed discută rolul jucat de metalele-toxice [inclusiv de oxidul de  grafen] în  etiologia  bolilor neurodegenerative  (ND).  Subiecțiilor testați li s-a administrat chelatorul  EDTA (etilenediaminetetraacetat de calciu  disodic ) pentru a  identifica prezenta a 20 de  metale toxice în  probele de urină folosind spectrometria de masă plasmatică  cuplată  inductiv. Rezultatele au arătat prezența constantă a aproape tuturor metalelor.  Prezența metalelor toxice a fost  întotdeauna  semnificativ  mai  crescută la pacienții  cu ND  decât la  grupul control ce includea persoane sănătoase. Tratamentul  cu  terapia de chelare  EDTA  elimină metalele  toxice și  îmbunătățește  simptomele pacientului .
 
Un alt studiu de pe același  site  concluzionează că utilizarea terapiei  de chelare cu  EDTA reprezintă o opțiune  excelentă pentru ameliorarea  simptomelor. Tratamentele cu EDTA pot  fi  efectuate  în mod regulat, fără efecte secundare timp de  mulți ani, până când are loc detoxifierea  completă  a  pacientului  .  
 
Știm  că  EDTA are o  afinitate  pentru  ionii de metale grele. Când le leagă, se obtine un compus mare  și străin  corpului, astfel încât   este  rapid  descoperit  și  eliminat.   Acest  proces  este  dovedit  și bine documentat. Grafenul este, de asemenea, un  liant sau chelator de metale grele ce devine mai eficient prin funcționalizarea GO cu  EDTA  înainte de a fi  introdus în mediile toxice externe, dar probabil este mai puțin eficient într-un mediu  biologic.   
 
 Am văzut, de asemenea, dovezi de utilizarea  oxidului  de grafen ca adjuvant pentru a livra și a face mai eficienta absorbția substanțelor, cum ar fi produsele chimice  din vaccin. Dacă nanoparticulele GO sunt prezente în organism și se leagă de metale grele ca și agenții de chelare sau de adjuvanți ca aluminiul sau mercurul  (thimerosal), a căror eficienta este amplificata prin caracteristicile semimetalice ale oxidului de grafen, se  pare că  EDTA prezent în sange,  țesuturi și/sau  fluidele interstițiale s-ar lega de aceleași complexe metal greu – oxid de grafen. Acest lucru  ar putea  împiedica atât oxidul de grafen, cât și metalele grele legate să treacă bariera  hematoencefalică și să permită eliminarea rapidă din organism a noului compus mai mare (GO, EDTA  și metal greu). Conform  cunoștințelor  și  cercetării  autorului, acest lucru  nu  a  fost  studiat  în detaliu  încă. Cu toate acestea,  după prezentarea celor  de mai sus intr-un doctorat în microbiologie și imunologie din  Georgia, se considera că  aceasta  este  o  ipoteză rezonabilă  și  fezabilă .    

Gânduri finale / Opinii

Desi nu este  exhaustivă,  această  lucrare a fost  o  încercare de a aduna, organiza și disemina cât mai multa informatie referitoare la intenția de utilizare a oxidului de grafen  in injectiile anti COVID-19  ca o  posibilă  armă biologică pentru control  și  depopulare. A  fost  o  sarcină  grea de a naviga prin sute  de  site-uri web,  documente și comentarii, precum și  actualizări constante  de politică  locală și  națională, ordine  și inițiative  ce au fost emise. In fiecare ora apar noi date. După cum  s-a menționat, ceea ce este astăzi recent, poate  fi mâine o știre  veche.  

Trebuie să săpăm  adânc pentru a  obține  adevărul ce se afla dincolo de  cenzura  care  se accentuează zilnic. Dacă  vom  continua să ascultam mass-media, politicienii și pe cei  care  urmăresc sa obțină  bogății si influență mai mari, folosindu-se de situația actuala din sănătate  și  de legislație,  adevărul  nu  va  fi  niciodată auzit, înțeles sau acceptat.   

Ne uităm la o lume ce a înnebunit, în care gândirea logică și rațională, precum și bunul simț au dispărut  exponențial. Din  fericire, există  zeci de  patrioți care lucrează în spatele  scenei pentru a  aduce  lumina adevărului pentru cat mai mulți posibil. Acesta  a fost scopul  principal  din spatele  acestei  expuneri.   
 
Trebuie  să  ne pregătim. Lucrurile  se pot  înrăutăți  mult  înainte de a se îmbunătăți. La  Quinta  Columna  a estimat  că  zeci  de  mii de oameni vor muri în fiecare zi în Statele  Unite cand  5G va fi declansat.  Aceasta  este  o  posibilitate oribilă, dar  realistă. Dar... putem    schimba  acest  rezultat.  

Trebuie să  fim uniți  și să ne apărăm  libertățile. Trebuie să  rezistăm  tiraniei și să spunem NU legilor nebiblice și  neconstituționale, ordinelor si agendelor, chiar cu asumarea de  riscuri. Libertățile noastre merită! 
 
Mai presus de toate, trebuie să-L punem pe  Dumnezeu  pe primul loc; pocăiți-vă, întoarceți-vă  și puneți-vă încrederea în  El. El  este singurul care  poate  învinge în cele din urmă  răul  care este atât de omniprezent  și afectează fiecare  persoană de pe planetă.  














    14. https://doi.org/10.1016/j.nantod.2020.100922 Obțineți  drepturi  și  conținut
    15. Expunerea subletală a  câtorva mici  - grafen strat  promovează modificări metabolice    în  celulele  pielii umane  | Rapoarte științifice    (nature.com)  Published:27  Octombrie  2020