ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Legea prin care Armata va achiziționa șapte sisteme de rachete sol-aer Patriot cu echipamentele necesare a fost a promulgată, luni, de președintele Klaus Iohannis.

Camera Deputaților a adoptat, marți, în calitate de for decizional, cu 279 de voturi „pentru”, un vot „împotrivă” și o abținere, proiectul de lege prin care Armata va achiziționa șapte sisteme de rachete sol-aer Patriot cu echipamentele necesare.

Membrii Guvernului Tudose au aprobat, în ședința din 8 noiembrie, proiectul de lege prin care Armata va achiziționa șapte sisteme de rachete sol-aer Patriot cu echipamentele necesare, valoarea contractului fiind de 3,9 miliarde de dolari, fără TVA.

Primul sistem va fi cumpărat până la sfârșitul acestui an, fiind deja primită scrisoarea de acceptare de la partea americană, valoarea acestui fiind de 764.780.000 dolari fără TVA.