ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Lumea boxului este în doliu după vestea șocantă a morții lui Marvin Hagler, fost campion la categoria mijlocie în perioada 1980-1987, înfrânt la doar 66 de ani de efectele adverse ale unui „vaccin” Covid. Desemnat în 1980 drept „luptătorul deceniului” de către revista Boxing Illustrated și pus la pământ oficial doar o singură dată în întreaga sa carieră incredibil de dură, Hagler și-a aflat sfârșitul după înțepătura cu „vaccinul salvator”, informează The Daily Mail
 
Anunțul a fost făcut sâmbătă seara pe Facebook de soția sa: „Îmi pare rău că trebuie să fac un anunț foarte trist. Din nefericire, astăzi, soțul meu iubit, Marvelous Marvin, a murit pe neașteptate acasă, aici, în New Hampshire. Familia noastră vă roagă să ne respectați intimitatea în această perioadă dificilă”, a scris Kay Hagler, citată de Fox News

Un anunț postat pe pagina web a lui Marvin Hagler (dez)informa că boxerul a murit din „cauze naturale” dar jurnaliștii au semnalat rapid diferența dintre mesaje. Dacă în mesajul soției se afirma că a murit acasa în cel de pe site se scrie că a murit lângă casă, confirmând astfel spitalizarea semnalată de un prieten al său cu puțin timp înainte.

Mesajul soției a fost postat la doar câteva ore după ce unul dintre cei mai mari rivali ai săi din box, dar și prietenul său, Thomas Hearns, scrisese pe Instagram

„Un adevărat războinic! Rugați-vă pentru Rege și familia lui... Se află la ATI, luptându-se cu efectele adverse ale vaccinului. Se va face bine, dar putem să contribuim cu energie pozitivă și rugăciune la recuperarea sa deplină!”. 

 
 
The Daily Mail sugerează că Thomas Hearns ar fi primit critici pentru că a menționat că prietenul său Hagler suferea după ce fusese injectat cu un vaccin experimental Covid. Ulterior, acesta a revenit cu o postare conciliantă, preluată și de The Daily Mail:

„Dați-ne voie să avem puțină pace. Ne exprimăm dragostea și respectul față de Marvin și familia lui. Aceasta nu este o campanie anti-vaccinare... Este strigător la cer să te gândești la așa ceva la moartea unui Rege, a unei Legende, a unui Tată, Soț și mult mai mult de-atât”, s-a „dezvinovățit” Thomas Hearns în fața asaltului de reproșuri ale suporterilor corona-vaccinării.

La fel ca în cazul altor personalități remarcabile care au murit la scurtă vreme după ce au fost injectate cu „vaccinul” experimental Covid, printre care Hank Aaron și Larry King, se pare că presa corporatistă controlată de Big Pharma depune un efort considerabil să ascundă aceste informații de publicul larg, remarcă publicația Vaccine Impact News.
 
Chiar dacă presa plătită tace în păpușoi, veștile sunt răspândite de oameni inimoși. După boxerul Thomas Hearns, și rapper-ul R.A. the Rugged Man a făcut public adevăratul motiv al morții subite a lui Marvelous Marvin.
 

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews