ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Superstarul Travis Tritt, cântăreț de muzică country, a luat atitudine împotriva organizatorilor de evenimente care impun măști, pașapoarte de vaccinare sau teste Covid negative pentru a intra la spectacole, potrivit InfoWars.

Tritt a anulat concerte în Muncie, Indiana; Philadelphia, Mississippi; Peoria, Illinois; și Louisville, Kentucky.

„Îmi asum riscul de a pierde bani și anunț că nu voi tolera nici o sală de concerte sau organizator care va impune purtarea măștii, va cere vaccinare sau îi va supune pe fanii mei la protocoale de testare Covid”, a spus Tritt într-o declarație transmisă publicației The Daily Wire. „Orice show pe care l-am programat care discriminează participanții la concert cerând o dovadă de vaccinare, un test Covid sau mască va fi anulat imediat.”

„Mulți oameni iau o poziție fermă împotriva acestor dispoziții în întreaga țară, iar eu susțin din toată inima această cauză”, a continuat Tritt. „Am fost extrem de vocal împotriva acestor cerințe obligatorii încă de la început.”

Starul country a explicat că este bucuros să sprijine patronii iubitori de libertate.

„Acesta este un sacrificiu pe care sunt dispus să îl fac pentru a apăra libertățile de care s-au bucurat generații de americani de-a lungul întregii lor vieți. Există o mulțime de organizatori și spații de evenimente în întreaga țară care apreciază fanii și libertatea de a alege în această țară măreață, iar aceștia sunt organizatorii și spațiile pe care le voi susține.”

„Să fiu foarte clar. Nu vorbesc împotriva vaccinurilor. „Mă pronunț împotriva oricui impune vaccinurile unor persoane care nu le doresc sau nu au nevoie de ele”, a scris Tritt online.

De asemenea, Tritt a participat luni la emisiunea Louder With Crowder, unde a discutat despre atitudinea sa.

El i-a spus lui Crowder: „Trebuie să ne păstrăm libertățile. Nu am fost niciodată într-o situație în această țară în care guvernul a putut să te oblige să iei medicamente de care ai sau nu nevoie”.

În iulie, legendarul chitarist Eric Clapton a făcut un anunț similar, spunându-le fanilor că va anula orice concert în locurile care impun pașapoartele de vaccinare în timpul unui turneu din 2022.

Luna trecută, comediantul JP Sears le-a spus, la rândul lui, urmăritorilor că a fost nevoit să anuleze unele spectacole din cauza sălilor de spectacole care îi obligă pe participanți să prezinte dovada vaccinării.