ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Bob Saget, legenda serialului de televiziune Full House, a fost găsit fără suflare în patul său, potrivit unui raport al poliției obținut de DailyMail.

Personalul de la hotelul Ritz-Carlton a stabilit că actorul a folosit ultima dată cheia pentru a intra în camera sa duminică, la ora 2.17 dimineața, la câteva ore după ce și-a terminat spectacolul de stand up din Jacksonville, Florida.

Ofițerul de securitate Jody Lee Harrison a intrat în camera 962 duminică după-amiază, după ce hotelul a fost contactat de o familie îngrijorată. El l-a găsit pe Saget 'fără reacție și fără suflare', a scris ofițerul Adrian Gonzalez. 

„Domnul Saget a fost găsit în poziție dorsală pe patul său. Brațul său stâng era pe piept, în timp ce brațul drept era sprijinit pe pat. Nu au fost observate semne de traumă”, se precizează în raport..

Raportul a precizat că o echipă de omucideri a fost anunțată ca o chestiune de rutină, în timp ce ofițerii au dat vestea tragică rudelor apropiate ale lui Saget.

Joshua Stephany MD, medicul legist șef al comitatelor Orange și Osceola, a avertizat că va dura până la trei luni pentru a determina cauza morții.

„Domnul Saget este un bărbat în vârstă de 65 de ani, care a fost găsit fără reacție în camera sa de hotel. În acest moment, nu există nicio dovadă de consum de droguri sau de crimă.

Cauza și modul în care a survenit decesul sunt în așteptarea unor studii și investigații suplimentare, care pot dura până la 10-12 săptămâni”, potrivit medicului legist.

O sursă bine plasată a vechiului DailyMail.com a declarat că Saget a murit brusc în somn, deși era sănătos și foarte bine dispus. 

Saget a fost vaccinat complet împotriva COVID-19 și le-a spus fanilor într-un podcast că și-a făcut vaccinul de rapel în urmă cu o lună.

Într-o ultimă postare pe Instagram, cu mai puțin de 24 de ore înainte de a fi găsit mort, Saget le-a spus fanilor că 'iubește fiecare minut' de a fi din nou pe scenă.