ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Senatul României a anunțat că va organiza o petrecere intitulată „Senatul Copiilor”, dedicată copiilor, unde pot participa chiar copiii sub 16 ani fără să fie condiționați de hotărârea CNSU. Petrecerea va avea loc în curtea Senatului și este programată pentru 5 iunie. Legiuitorii promit zone interactive de joacă, piese de teatru și diferite tururi ale grădinilor Senatului, însă trebuie ținut cont de un singur aspect: Activitățile vor fi deschise doar celor vaccinați sau testați la zi.

După ce au anunțat posibilitățile ”imense” de distracție în curtea Senatului, legiuitorii încalcă legea și discriminează părinții:

”Condițiile de participare, conform Hotărârii CNSU:
- adeverință de vaccinare (minimum 10 zile de la rapel)/
- test PCR negativ nu mai vechi de 72 de ore /
- test antigen nu mai vechi de 24 de ore /
- test anticorpi”, se arată în comunicatul Senatului.

Avocata Elena Radu, președinta „Asociației pentru Apărarea Statului de Drept”, despre discriminarea făcută de Senat: 

”Senatul României susține si promovează discriminarea pe criteriul vaccinării. Constituția a fost abrogată tacit chiar de către reprezentanții noștri aleși prin vot si pe care i-am mandatat sa facă regulile pentru noi cu respectarea Constituției. 

Rușine senatorilor români!

Doar nu credeți voi ca se va duce o familie sa își facă teste pentru minunatul vostru eveniment. 
Ați luat-o razna cu totul!”