ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!



„În România nu există clasă politică. Există mii de inși care se bulucesc pe treptele puterii, aruncați din praștia Serviciilor zise Inteligente”, scrie jurnalista Lelia Munteanu în editorialul din ”Gândul” în care explică de ce a inventat Coldea Uniunea Salvați România.

Jurnalista spune că toți cei care cred că „Florian Coldea e „eminența cenușie” a lui Dan Barna se pierd în subtilități”. ”Nici măcar cenușie, pentru că nu-i priește umbra. Despre eminență nu poate fi vorba - n-ar ajunge un Père Iosif, chiar dacă Barna ar fi Richelieu”.

În opinia Leliei Munteanu, fostul comandant militar al SRI „a încropit USR dintr-un impuls vindicativ, ca să-și plătească polițele, din înaltă funcție de Integrator: „Consiliul Suprem de Apărare al (<a>, vasilicilor! n.m.) Țării va fi reformat prin crearea unor structuri-expert permanente în cadrul Administrației Prezidențiale, care vor gestiona integrat (<atât>, vioricilor! n.m.) comunitatea națională de informații, cât și comunitatea de politică externă”.

Citiți textul integral AICI.