ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, miercuri, după demisia Cabinetului Ponta, că PNL cere alegeri anticipate printr-un acord politic.

"Revolta publică manifestată, ieri seară, pe străzile Capitalei şi în alte oraşe ale ţării este perfect justificată. Este o revoltă faţă de aroganţă, neglijenţă şi corupţie în administraţie, precum şi faţă de lipsa de asumare a răspunderii politice pentru evenimentul tragic de vineri seara.Demisia Guvernului nu este suficientă. E nevoie de un Parlament nou ales, legitim, credibil.PNL consideră că cea mai bună soluţie pentru viitor este declanşarea alegerilor anticipate, lucru care poate fi realizat prin consens politic. Acum trebuie să venim cu toţii în faţa votului cetăţenilor", scrie liderul liberal pe contul de Facebook.

În replică, liderul PSD, Liviu Dragnea, a afirmat că PSD nu vrea un scrutin înainte de termen, social-democraţii urmând să vină în faţa şefului statului cu o propunere pentru un guvern stabil, în condiţiile în care actuala coaliţie are încă majoritate în Parlament.