ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Deputatul PNL Matei Dobrovie a postat un mesaj în care denunță teoria genului, promovată chiar de una dintre cele mai importante universități din România. Liberalul nu înțelege nici cum vandalizarea statuilor unor personalități istorice din SUA este acum considerată un act de civilizație, iar o statuie a lui Lenin a devenit ceva „cool”.

„Nu pot să înțeleg cum a nega realitatea biologică obiectivă, firescul, faptul că ești bărbat sau femeie, și a lansa teorii aberante cu gen fluid și sexul construct social este un semn de progres! Și cum de această aberație este considerată de cele mai importante Universități din România ”teorie academică”?

La fel nu pot să înțeleg de ce vandalizarea statuilor unor personalități precum George Washington și Thomas Jefferson ar fi un act normal, de civilizație, salutar pentru progresiști, iar instalarea unei statui a criminalului Lenin la Gelesenkirchen și cultul personalității acestuia este pentru aceștia un act cool, nu o monstruozitate.

Neomarxiștii au confiscat spațiul universitar din SUA, cu consecințele pe care le cunoaștem cu toții, religia a fost scoasă din școli, iar îndoctrinarea copiilor a devenit norma.

Nu ne dorim ca și în România această formă de corupție morală să bulverseze copiii care la vârste fragede încă nu au discernământ. Denaturarea libertății omului și eliminarea moralei creștine duc la sclavie, paradoxal exact cea împotriva căreia extremiștii de stânga din SUA și nu numai spun că luptă acum”, a scris deputatul liberal.
 
Plenul Senatului a adoptat, marți, un proiect care are ca obiect de reglementare modificarea și completarea Legii educației naționale, în sensul interzicerii în școli a prozelitismului pe baza criteriilor de sex și de gen, precum și stabilirea drept contravenție nerespectarea acestor prevederi și aplicarea unor amenzi de până la 10.000 de lei. Propunerea legislativă pentru modificarea și completarea Legii educației naționale nr. 1/2011 face parte din categoria legilor organice, a fost adoptată de Camera Deputaților, iar Senatul este for decizional.