ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Librăria Sophia ne informează: "Dragi cititori, dorim să vă informăm faptul că Librăria Sophia este afiliată programului „Prima de carieră didactică”. Astfel, puteți achiziționa cărți din librăria on-line (www.librariasophia.ro) sau din locația noastră fizică (str. Bibescu Vodă nr. 19, vis-a-vis de Facultatea de Teologie Ortodoxă) prin intermediului cardului primit.

Pe site-ul nostru puteți găsi o colecție bogată și variată de cărți pentru copii și adolescenți, literatură, teologie ortodoxă, psihologie, istorie sau filosofie. Pe lângă acestea, veți putea alege din peste 85 de pachete promoționale și sute de cărți reduse. Comenzile mai mari de 150 de lei beneficiază de transport gratuit.

Dacă întâmpinați probleme, colegii noștri vă vor ajuta cu drag la numărul de telefon: 0722 266 618.

Ce este prima de carieră didactică?

Prima de carieră didactică, în valoare nominală de 1.500 lei, se acordă pe suport electronic, ca formă de susținere a activității didactice. Este acordată personalului din învățământul preuniversitar de stat, precum și pentru o parte din personalul didactic și nedidactic din invățământul universitar, aflat în activitate în anul școlar/universitar 2022-2023. (sursa: https://mfe.gov.ro/acordarea-primelor-de-cariera-didactica-si-a-primelor-de-cariera-profesionala)”

Mulțumim foarte mult!

Spor în tot lucrul!"