ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Spasmele de moarte ale societăților secularizate pe cale de decădere, resimțind până la sânge ghearele ocultei satanice mondiale ce le-au indus de-a binelea într-un veritabil cult sinucigaș și prin premeditarea celei mai mari crime perfecte din istoria omenirii, așa-zisa „vaccinare”, sunt cât se poate de ilustrative prin prematurul deces din senin al unei „boboace” de liceu din Momence pe terenul de baschet al sportului școlar, în plin meci, prăbușindu-se pe suprafața de joc și dându-și ultima suflare la numai și numai 14 ani.  

Noua normalitate de pe urma „schemei de tratament” cu ac, cu ale sale 1.291 de efecte adverse printre care și decesul, lovește intens și des alimentând cultul morții ce se insinuează galopant sub forma exploziei morbidității în societățile cu un nivel mai ridicat al procentajului așa-zisei „vaccinări”, mincinos promovată ca fiind „sigură și eficientă, necesară ca unică soluție salvatoare de revenire la normalitate”. 

Doar gogoși mai umflate și siropoase ca niciodată în falsitatea constantă și generală din perversa și macabra scenetă socială profund coruptă până-n măduva oaselor, aulmecând noi și noi victime.

Una în plus, în arena sportului de liceu, o „boboacă” din clasa a IX-a la Momence High School din statul nord-american Illinois prăbușindu-se din senin în plin meci de baschet și găsindu-și subit vremelnicul sfârșit.

Breitbart.com semnalează tragedia din timpul unei partide de baschet disputate într-o seară la mijlocul ultimei săptămâni din ianuarie, preluând știrea difuzată de fox32chicago.com sub titlul „Jucătoare de baschet de liceu din Momence decedează după ce se prăbușește în meci”, Amari Crite stingându-se la vârsta de doar 14 ani.     

Ce altceva poate avea o mai mare forță simbolică în actualele tragedii în masă în plină derulare decât decesul prematur din senin pe terenul sportului școlar al unei inocente „boboace” de liceu, la o vârstă a înfiripării marilor vise și idealuri? Sugerând multe despre căile periculoase pe care cu șiretenie și sub extrem de false pretexte a fost cu atât mai abitir împinsă omenirea în noul deceniu.    

În tragicul caz în speță, New York Post a consemnat la începutul săptămânii trecute că oficiali ai Kankakee County Coroner’s Office caută determinarea cauzei morții liceenei în vârstă de 14 ani, tot pe-atunci o pagină creată pe GoFundMe în sprijinul familiei îndoliate înregistrând donații în valoare de 47.322 dolari, mai mult decât triplul vizat inițial de 15.000 de dolari.

Sporttim avertiza preventiv încă din capul locului, din martie 2020, la lansarea așa-zisei „stări de urgență” a pLandemiei „sperietoare” Stupid-19, că bioterorismul astfel instigat atunci cu premeditare constituia doar un pretext abil urzit pentru înlesnirea inducerii ulterioare în scenă a scopului în sine de moment al ocultiștilor conspiratori, și anume așa-zisa „vaccinare” promovată ca fiind „necesară unică soluție salvatoare, sigură și eficientă, de revenire la normalitate”, de fapt pur și simplu o armă propriu-zisă, biochimică, de depopulare forțată și împingere a omenirii astfel alterată genetic spre transumanism.

Inoculare având printre cele 1.291 de efecte adverse inclusiv decesul, mai frecvent în națiunile cu un procentaj mai ridicat al gradului de așa-zisă „vaccinare” – de fapt absolut nici vorbă despre o vaccinare propriu-zisă, ci despre o editare genetică pe calea spre transumanism, „drum spre iad pavat cu cele mai bune intenții din grija pentru om” sub forma depopulării forțate prin debilitare și eliminare. 

Iar asta chiar de la vârste fragede și încă în state așa-zise „super-puteri multilateral dezvoltate și civilizate”. Ce mai paradox al „progresului științei și tehnologiei”, ca liceenii să ajungă să-și dea suflarea pe terenul de sport la numai 14 ani.   

Și absolut nimic nu-i nicidecum vreo așa-zisă „teorie a conspirației” – precum aberează ignoranții cântăreți în strună spălați pe creier și „idioți utili” ai sistemului în nota falsă a „narațiunii oficiale”, bolborosind papagalicește aceeași expresie, „teoria conspirației”, expresie de fapt înadins și specific emanată din timp de inteligentsia „sistemului” tocmai pentru discreditarea oricăror legitime semne de întrebare dar și pentru menținerea camuflării mascate a conspirației în sine și în toată puterea cuvântului – ci un veritabil și autentic imens complot în toată regula la adresa omenirii căreia cu premeditare i s-a pus gând rău. Adevăr inconvenabil, oricât de incredibil ar părea și oricât de mult ar fi luat cu superficialitate în derâdere. Râs al ignoranților fără conștiință, dar nu-i râsul lor, și oricum e forțat.    
 
Parteneriat SportTim