ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Liderul republicii majoritar musulmane Daghestan, din Caucazul rus, Serghei Melikov, a dat asigurări luni, fără a prezenta probe, că tulburările au fost organizate de pe teritoriul ucrainean, în plin conflict armat între Moscova și Kiev, transmite Agerpres.

'Inițiatorii acestei acțiuni, evident, sunt inamicii noștri, cei care au organizat aceste acțiuni de pe teritoriul Ucrainei', a declarat el pentru presă, citat de agenția RIA Novosti.

Potrivit lui Melikov, un canal de Telegram, 'Utro Daghestan', critic față de autoritățile locale, este administrat de 'trădători' de pe teritoriul Ucrainei.

'Utro Daghestan', urmărit de circa 60.000 de persoane, distribuise un apel la adunare pe aeroportul din Mahacikala duminică seara, spunând că vrea să împiedice sosirea unor pasageri 'indezirabili' cu un avion Red Wings de la Tel Aviv.

Vedeți și: Zelenski, îngrozit de scenele din Rusia, unde musulmanii au luat cu asalt aeroportul pentru a-i linșa pe refugiații evrei - VIDEO