ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Eugen Tomac a anunțat în urmă cu puțin timp, pe pagina sa de Facebook, datele când vor fi organiate alegerile prezidențiale și parlamentare din acest an.

„Alegerile prezidențiale din acest an vor avea loc odată cu alegerile parlamentare. Cel mai probabil, primul tur va fi pe 3 noiembrie. Turul doi, între candidatul de dreapta și cel al PSD, va fi pe 17 noiembrie.

Singura necunoscută pe care, cel mai probabil, o vom afla astăzi este legată de data alegerilor parlamentare. PSD vrea pe 17 noiembrie, Iohannis pe 3 noiembrie.

Rămâne de văzut cine va impune agenda. Este tot mai clar că această păruială publică între Ciolacu și Iohannis are în spate cu totul și cu totul alte mize. Una dintre ele este legată de viitorul comisar european, unde palatele puterii au viziuni diferite”, a scris Eugen Tomac.