Lipsa de reacție a președintelui, după ce un militar american a leșinat, joi,  la ceremoniile de Ziua Marinei, la doi pași de locul în care Iohannis susținea un discurs, este taxată de Daniel Zamfir, liderul senatorilor ALDE.  Daniel Zamfir spune că Iohannis este „complet gol, arogant și sfidător”.

„De necrezut! Nu schițează  niciun gest! Cred că reacțiile astea îl arată pe dnul Președinte exact așa cum e. Gol. Complet gol. Arogant și sfidător. Nici trei vizite la Trump nu vor șterge imaginea asta!", scrie Zamfir pe Facebook.

Militarul american a leșinat la ceremoniile de Ziua Marinei de la Constanța, chiar în timpul discursului președintelui Klaus Iohannis. Președintele nu a observat incidentul și a plecat. Militarul a fost dus la o ambulanță din zonă, după care medicii au decis să îl ducă la spitalul militar din oraș.

În spațiul public există imagini în care se pot observa alți oficiali cum reacționează în momentul în care în prezența lor leșină cineva.

De exemplu în anul 2013, fostul președinte Barack Obama a prins o femeie însărcinată, care a fost la un pas să se prăbușească în timpul unui discurs al șefului de stat american.
Într-o altă situație, același președinte a întrerupt conferința de presă pentru că unui jurnalist i s-a făcut rău.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews