ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Lipsa de reacție a președintelui, după ce un militar american a leșinat, joi,  la ceremoniile de Ziua Marinei, la doi pași de locul în care Iohannis susținea un discurs, este taxată de Daniel Zamfir, liderul senatorilor ALDE.  Daniel Zamfir spune că Iohannis este „complet gol, arogant și sfidător”.

„De necrezut! Nu schițează  niciun gest! Cred că reacțiile astea îl arată pe dnul Președinte exact așa cum e. Gol. Complet gol. Arogant și sfidător. Nici trei vizite la Trump nu vor șterge imaginea asta!", scrie Zamfir pe Facebook.

Militarul american a leșinat la ceremoniile de Ziua Marinei de la Constanța, chiar în timpul discursului președintelui Klaus Iohannis. Președintele nu a observat incidentul și a plecat. Militarul a fost dus la o ambulanță din zonă, după care medicii au decis să îl ducă la spitalul militar din oraș.

În spațiul public există imagini în care se pot observa alți oficiali cum reacționează în momentul în care în prezența lor leșină cineva.

De exemplu în anul 2013, fostul președinte Barack Obama a prins o femeie însărcinată, care a fost la un pas să se prăbușească în timpul unui discurs al șefului de stat american.
Într-o altă situație, același președinte a întrerupt conferința de presă pentru că unui jurnalist i s-a făcut rău.