ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Comitetul Național pentru Situații de Urgență a adoptat în ședința de miercuri hotărârea privind propunerea prelungirii stării de alertă și a măsurilor pentru combaterea pandemiei de COVID-19, transmite Agerpres.

Raed Arafat a anunțat obligativitatea purtării doar a măștilor medicale, nu și a celor textile, și a celor FFP2, cele mai scumpe, și care nu se găsesc în afara marilor orașe, potrivit Știripesurse.

Excepție fac următoarele categorii de persoane:

a) copiii cu vârsta mai mică de 5 ani;
b) persoanele care sunt singure în birou;
c) prezentatorii TV și invitații acestora, cu condiția respectării distanței de 3 metri între persoane;
d) reprezentanții cultelor religioase, în timpul slujbelor, cu condiția respectării distanței de 3 metri între persoane;
e) vorbitorii aflați în spații închise sau deschise cu condiția respectării distanței de minimum 3 metri între aceștia și oricare din celelalte persoane din public;
f) persoanele care desfășoară activități fizice intense și/sau în condiții de muncă solicitante (temperaturi ridicate, umiditate crescută etc.) sau activități sportive.

Hotărârea CNSU poate fi consultată AICI 

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews