ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat vineri, la Parlament, că în cadrul ședinței Comitetului Executiv Național se poate lua în discuție invitarea UDMR la guvernare, în condițiile în care el nu exclude această posibilitate, având în vedere că reprezentanții Uniunii Democrate a Maghiarilor din România au propus întotdeauna oameni competenți în posturile guvernamentale.
 
Întrebat dacă în cadrul CExN se poate lua în discuție invitarea UDMR la guvernare, Dragnea a spus că există și această posibilitate.

„CEX-ul poate lua în discuție multe lucruri, la ora asta nu am discutat în partid despre această posibilitate, deocamdată. Dar eu nu exclud”, a răspuns președintele PSD.

Chestionat în continuare dacă a mai avut discuții cu UDMR după declarația din urmă cu o lună potrivit căreia îi dorește la guvernare, Dragnea a susținut că reprezentanții Uniunii Democrate a Maghiarilor din România au propus întotdeauna oameni competenți în posturile guvernamentale.

„Eu nu am spus că îi doresc la guvernare, am spus că nu exclud această posibilitate. Spun încă o dată: UDMR întotdeauna a propus oameni buni, oameni competenți în posturile guvernamentale, atât în interiorul guvernului, cât și în celelalte structuri guvernamentale”, a precizat președintele Camerei Deputaților, scrie News.ro.

Liviu Dragnea a mai spus că „UDMR a fost pentru oricine un partener de guvernare eficient și serios”.