ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Liderul PSD, Liviu Dragnea a declarat că partenerii străini ai României ar trebui să își asume, cu toții, că „au încurajat și parțial au finanțat acest stat paralel și acest sistem odios”.
 
„Ar trebui să își asume, pentru că nu asta este democrația la ei acasă. La ei nu se fac arestări pentru spectacol, nu sunt protocoale secrete", a susținut Dragnea.

El a mai spus că unul dintre motivele pentru organizarea mitingului PSD a fost pentru a le „arăta” partenerilor străini.
 
„De asemenea, am vrut să arătăm și partenerilor noștri străini, pentru că după Revoluție, toți partenerii noștri, NATO, UE ne-au spus și ne-au promis că o să ne învețe democrația pentru că noi nu o știam. Venind din comunism, noi trebuia să învățăm democrația de la dumnealor. Eu zic că ar trebui să-și asume toți partenerii noștri străini această responsabilitate că au încurajat și parțial au finanțat acest stat paralel și acest sistem odios”, a afirmat Dragnea.