Liderul PSD, Liviu Dragnea a declarat că partenerii străini ai României ar trebui să își asume, cu toții, că „au încurajat și parțial au finanțat acest stat paralel și acest sistem odios”.
 
„Ar trebui să își asume, pentru că nu asta este democrația la ei acasă. La ei nu se fac arestări pentru spectacol, nu sunt protocoale secrete", a susținut Dragnea.

Laboratorul ImunoMedica


El a mai spus că unul dintre motivele pentru organizarea mitingului PSD a fost pentru a le „arăta” partenerilor străini.
 
„De asemenea, am vrut să arătăm și partenerilor noștri străini, pentru că după Revoluție, toți partenerii noștri, NATO, UE ne-au spus și ne-au promis că o să ne învețe democrația pentru că noi nu o știam. Venind din comunism, noi trebuia să învățăm democrația de la dumnealor. Eu zic că ar trebui să-și asume toți partenerii noștri străini această responsabilitate că au încurajat și parțial au finanțat acest stat paralel și acest sistem odios”, a afirmat Dragnea.


2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.