ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


ACTUALIZARE 13:16 Înalta Curte de Casație și Justiție a respins, marți, cererea depusă de fostul președinte al PSD Liviu Dragnea de anulare a condamnării de 3 ani și 6 luni de închisoare, primită în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Tot marți, judecătorii au respins și contestațiile în anulare depuse de alți doi inculpați din dosar, Floarea Alesu - fost director al DGASPC Teleorman și Olguța Șefu - fost director executiv adjunct.

Decizia este definitivă. 
 
Știrea inițială

Zi decisivă pentru Liviu Dragnea. Fostul președinte al PSD este adus, astăzi, din Penitenciarul Rahova la Curtea Supremă, care judecă cererea lui de anulare a condamnării la 3 ani și 6 luni de închisoare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman, informează Observator.tv.

Instanța Supremă va judeca marți contestația în anulare depusă de Liviu Dragnea prin care vrea să scape de pedeapsa primită în dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman. 
 
Fostul lider al social democraților beneficiază de aceasta cale extraordinară de atac după motivarea Curții Constituționale pe completele specializate de la Instanța Supremă.  

La termenul trecut, Dragnea a cerut răgaz pentru a-și angaja un avocat.