Liviu Dragnea cere intervenția procurorilor în cazul memorandumului secret adoptat de Guvern, pe tema mutării ambasadei din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim, Liderul PSD consideră că jurnalistul Dan Tăpălagă, cel care a publicat primul informația despre memorandum, ar trebui anchetat, informează stiripesurse.ro.

Întrebat, într-un interviu la RTV, dacă va sesiza cineva autoritățile în acest caz, Dragnea a răspuns: „Sesizez eu acum. Vorbim de un document confidențial. Cine din Guvern i-a dat documentul? Eu nu-l aveam. Cum a ajuns la domnul Tăpălagă? Avea acces? Să vedem, începe cineva investigație? Bineînțeles că nu.”

Laboratorul ImunoMedica


Dragnea a mai susținut că a doua zi, când Iohannis a sunat-o pe Dăncilă, președintele nu avea nicio informație în afară de cele furnizate de Tăpălagă. „Domnul președinte Iohannis, a doua zi, nici măcar nu știa despre ce e vorba. S-a luat după Tăpălagă”, a mai afirmat președintele PSD.


2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.