ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele PSD Liviu Dragnea a cerut, duminică, la reuniunea Consiliului Național al PSD,  desfășurat la Parlament, ca anul viitor să fie depusă o plângere pentru înaltă trădare împotriva președintelui Klaus Iohannis.

„Iohannis, care trădează interesele României, spune de foarte mult timp că Guvernul României, că România nu este pregătită să preia Președinția Consiliului UE. Acesta este act de trădare națională, a intereselor naționale ale acestei țări practicat de Klaus Werner Iohannis. Domnule Mircea Drăghici, împreună cu domnul Iordache (...) și cu sprijinul de specialitate al domnului Toader, vă rog ca, după Anul Nou, să depuneți acea plângere pentru înaltă trădare împotriva lui Klaus Werner Iohannis", a spus Dragnea, 

Nu a fost singurul atac la Iohannis. „Mult timp am crezut că președintele e păpușarul. E doar o păpușă. Este un președinte șantajat și șantajabil. Președintele cu cheiță. Când se mai uită câte cineva la un dosar devine foarte docil și ascultător și e rău cu noi, care suntem la putere și vrem să demontăm statul paralel. Vreau ca statul paralel să fie distrus, să fie demontat piesă cu piesă. Și o spun clar, nu cum o spun cei din presa cu epoleți, că vreau să distrug statul. Nu statul român, ci statul paralel. Și nu mai este mult. Trebuie să avem genunchii tari și patriotism, iar victoria va fi a noastră, a voastră, a tuturor. Eu nu cedez! Și vreau să vă întreb pe toți: voi vreți să cedați? Voi vreți ca România să capituleze? Nu! Mergem înainte. Doamne-ajută!”, a mai spus Dragnea.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews