ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Șeful PSD a criticat în termeni duri ANAF-ul, amenințând-o pe șefa instituției, numită vara trecută, la instalarea premierului Mihai Tudose cu demiterea. Nemulțumirea șefului PSD pleacă de la o ordonanță referitoare la Agenția Națională de Administrare Fiscală dată la sfârșitul anului trecut, cu câteva zile înainte de Revelion, Guvernul de atunci a aprobat ca funcționarii de la ANAF să primească 15% din încasările care provin din amenzi.

”Vor avea șansă să facă parte dintr-un guvern ce poate face istorie. Depinde doar de ei. Am încredere în ei. Sper să facă ceea ce ne așteptăm cu toții. Creștere economică de peste 5,5%, datorie sub 60% din PIB, deficit sub 3%, buget armată de 2%, implementarea și dezvoltarea parteneriatelor strategice. Un obiectiv major îl reprezintă investițiile: căi ferate, autostrăzi, mediu, infrastructura locală, în sănătate, cele 8 spitale regionale și spitalul republican, în educație. Guvernul condus de Dăncilă are obligația ca statul să aibă o relație de sprijin cu mediul de afaceri, nu o relație prin care se inventează pârghii, prevederi prin care se bagă lumea în pușcărie. Sunt foarte nemulțumit, complet nemulțumit de ANAF. Prin schimbarea de astă-vară se continuă practicile. Am înțeles că e o lege că se dau prime în funcție de amenzi. S-a dat drumul la vânătoare. Dacă va continua, șefa ANAF nu va rămâne. Doamna Dăncilă știe asta”, a declarat Liviu Dragnea, luni seara, la Antena 3.