Liviu Dragnea a venit în fața jurnaliștilor, înaintea ședinței CEx a PSD, cu o valiză, ca răspuns la valiza apărută în Teleorman, cu documente de la TelDrum, valiză care a ajuns la jurnaliștii de la Rise Project. Liderul PSD a deschis valizele în fața camerelor, iar în interiorul acestora erau o pungă cu gogoși, precum și o serie de ”dosare” cu controversele din jurul președintelui Klaus Iohannis, scrie antena3.ro


„Prima valiză este cu gogoși de la Rise Project. Sunt aici proaspete. A doua valiză, știți că eu sunt din Teleorman și ca orice localnic din Teleorman, am găsit în fundul curții o valiză cu documente care nu au ajuns la DNA. Și hai să vedem ce este: dosarul cu achiziția frauduloasă a imobilului Raiffeisen. Dosarul cu retrocedări către Forumul Democrat German a bunurilor grupului etnic german. Dosarul cu promovarea procurorilor care i-au închis dosare (lui Iohannis, n.r.). Dosarul cu declarații mincinoase despre banii încasați din chirii. Cash. Dosarul cu închirierea căminului de batrani de la forumul Democratic german. Dosarul cu presiuni asupra unui judecător CCR. Hopa, mai avem niște stickuri. Aceste două valize vi le las”, a spus liderul PSD.

ImunoMedica

Platforma Rise Project a anunțat, sâmbătă, că a intrat în posesia unei valize „cu informații esențiale din interiorul corporației Tel Drum" la care procurorii DNA n-au avut acces. Potrivit sursei citate, valiza ar fi fost găsită în zona rurală din Teleorman, de către un localnic, chiar pe proprietatea lui.


2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.