Liviu Dragnea a declarat, joi, că PSD face o campanie de informare despre referendumul pentru familie care va avea loc pe 6 - 7 octombrie.

Întrebat cum se va desfășura campania, liderul PSD a spus că „organizăm în perioada următoare acțiuni de informare a populației cu privire la referendum”.

„Să informăm populația cu privire la prevederile legii, ce se intenționează prin modificarea Constituției. Întrebarea de pe buletinele de vot e destul de neclară și ar trebui informații oamenii tot despre referendum.
Le-am mulțumit pentru susținerea pe care mi-au arătat-o și mi-au transmis-o și public înainte de CEx. Le-am explicat că este important pentru noi, ca partid, să organizăm în perioada următoare acțiuni de informare a populației cu privire la referendum. I-am rugat să se implice”, a declarat Dragnea.


2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.