ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Liviu Dragnea a declarat, joi, că PSD face o campanie de informare despre referendumul pentru familie care va avea loc pe 6 - 7 octombrie.

Întrebat cum se va desfășura campania, liderul PSD a spus că „organizăm în perioada următoare acțiuni de informare a populației cu privire la referendum”.

„Să informăm populația cu privire la prevederile legii, ce se intenționează prin modificarea Constituției. Întrebarea de pe buletinele de vot e destul de neclară și ar trebui informații oamenii tot despre referendum.
Le-am mulțumit pentru susținerea pe care mi-au arătat-o și mi-au transmis-o și public înainte de CEx. Le-am explicat că este important pentru noi, ca partid, să organizăm în perioada următoare acțiuni de informare a populației cu privire la referendum. I-am rugat să se implice”, a declarat Dragnea.