ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Liviu Dragnea (61 ani), fostul lider PSD, a avut o cumpănă grea, din cauza unui accident vascular suferit pe când era plecat din țară. El a vorbit pentru prima dată despre acest episod și a dat detalii, precizând că medicii de la Belgrad, unde s-a întâmplat accidentul, au făcut minuni în cazul său, potrivit Știripesurse.

„Am avut un accident vascular cerebral, care m-a prins în Belgrad. Jos pălăria și mă rog la Dumnezeu tot timpul pentru medicii din Belgrad, de la spitalul lor central, dotat și modernizat foarte de curând, de o calitate excepțională.

„Am intrat aproape mort”

Am intrat aproape mort și am ieșit după trei zile viu, sănătos, întreg la minte și fără niciun fel de urmări. Dumnezeu m-a ajutat și am depășit acest moment. Am făcut ulterior controale și e în regulă”, a mărturisit Liviu Dragnea la Realitatea Plus.

Liviu Dragnea a fost președinte al Partidului Social Democrat până pe data de 27 mai 2019, când a fost condamnat definitiv cu executare la 3 ani și 6 luni de închisoare în dosarul angajărilor fictive la DGASPC Teleorman.

Acesta a fost eliberat condiționat pe 15 iulie 2021, după ce a ispășit peste 2 ani din pedeapsă.