ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fostul lider PSD a ajuns marți în fața magistraților de la Instanța Supremă care analizează contestația în anulare depusă de acesta în luna octombrie.  Instanța i-a admis cererea și a fixat un alt termen de judecată pentru 10 decembrie, scrie Agerpres. La ieșirea din sala de judecată, Dragnea a refuzat să răspundă întrebărilor jurnaliștilor.

Fostul lider PSD Liviu Dragnea a ajuns marți dimineață cu duba la sediul ÎCCJ. Instanța Supremă judecă contestația în anulare depusă de fostul lider PSD Liviu Dragnea și de Olguța Șegu și Floarea Alesu în dosarul angajărilor fictive la DGASPC Teleorman. În legătură cu condamnarea la trei ani și jumătate de închisoare în acest dosar, Liviu Dragnea a depus și recurs în casație. 

Dragnea a depus în 18 octombrie contestație în anulare pentru a scăpa de condamnare.

De asemenea, Olguța Șefu, fost director executiv adjunct al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Teleorman, condamnată la un an de închisoare cu suspendare pentru fals intelectual în acest dosar, a depus și ea contestație în anulare.
 
Și Floarea Alesu, fost director execituv al DGASPC Teleorman  a depuse contestație în anulare, atât ea, cât și Olguța Șefu având termen tot marți.

Fostul lider al  PSD Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv în 27 mai, de magistrații ICCJ, la trei ani și șase luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

În acest dosar, Dragnea, a fost  trimis în judecată de procurorii Direcției Naționale Anticorupție în 15 iulie 2016, pentru instigare la abuz în serviciu și instigare la fals intelectual,

Liviu Dragnea a declarat în 22 octombrie și recurs în casație.