ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele PSD Liviu Dragnea a avut în această seară, după ședința Comitetului Executiv Național al partidului, prima reacție publică după decizia de ieri de condamnare a sa, pe fond, în dosarul în care este acuzat de DNA în legătură cu angajarea la DGASPC Teleorman a unor persoane. Liderii PSD întruniți în CEx au decis, la finele ședinței, și susținerea lui Liviu Dragnea.

„Vreau să vă spun câteva lucruri în seara asta. Sunt informații pe care publicul e bine să le știe”, a spus el, vineri seară.

„Eu am fost târât în acest dosar pe baza a două declarații, din partea a două doamne inculpate în dosar. Una dintre doamne a zis că eu i-am spus să se angajeze la Protecția Copilului și să nu meargă la serviciu și cealaltă doamnă a spus că mi-a zis mie că sunt angajate care nu vin la serviciu și eu i-am zis să le mai țină. Asta au spus la DNA. În fața Instanței, una din cele două angajate a spus explicit că nu eu i-am spus să nu meargă la serviciu. La confruntare dintre mine și cealaltă doamnă, dumneaei a spus că nu am făcut presiuni să le țină la serviciu pe cele două și să semneze în fals documente”, a declarat Dragnea, după ședință de urgență a Comitetului Executiv al PSD.

„Nu mă sperie nici Iohannis, nici Hellvig, nici Pahonțu, nici Kovesi, nici Băsescu, nici Ponta, nici Oprea, nici alții. Obiectivele la care m-am angajat și pentru care mi-am asumat responsabilitatea rămân aceleași și împreună cu colegii mei le vom duce la capăt”, a mai spus liderul PSD, care a promis că obiectivele sale rămân punerea în aplicare a programului de guvenrare și  „statul paralel, așa cum îl numim noi, să fie zdorobit - Și va fi zdrobit!”